2777
2789
عنوان

خونواده خودمو نامزدم به مشکل خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 24 پست
خوب بنظرت چیکار کنم الان

با نامزدت صحبت کن منطقی بدون دعوا با مهربونی و آرامش همه چیزو بگو 

طفلی بابات ک گناه نکرده تو این گرونی 

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

والا بابام میگه اینا خرج الکیه پولشو بذاریم برا شروع زندگیتون

بده واسه تو طلا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدم چیزی نمیگه ولی حریف خونوادشم نشده

منم تو این شرایط بودم ک میگفتن باغ بگیرید 

بابامم گفت عقد با منه شرایط من میذارم میرید محضر و تمام 

ماستشونو کیسه کردن 

بعد ک اونا دیگه بیخیال شدن بابام تو خونه جشن گرفت و شام و آرایشگاه و اتلیه 

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

منم تو این شرایط بودم ک میگفتن باغ بگیرید بابامم گفت عقد با منه شرایط من میذارم میرید محضر و تمام ما ...

بابای منم خداروشمر محکمه ولی وقتی بله برون گفتن نمیخواد نباشه باعث شد که خونواده ها رو در رو راجب این مسائل حرف نزنن 🙄 الان من خودم باید حرف بزنم خبر بدم به اونور که خوب سخت شده برام

بابای منم خداروشمر محکمه ولی وقتی بله برون گفتن نمیخواد نباشه باعث شد که خونواده ها رو در رو راجب ای ...

نه برات سخت نباشه عزیزم چون الان نتونی کاری کنی برای عروسیت باید وایسی ببینی خانواده شوهرت چه تصمیمی میگیرن 

زرنگ تشریف دارن مگه میشه بله برون نباشه ؟وقتی جواب مثبت داده میشه باید باشه حتما از اینا هستن که پای خرج کردن و گرفتن مراسم که پای خودشون میشه ما رسم نداریم ولی پای عروسی میشه چون نباید خرجی کنن برنامه میدن ...که این کار اسمش زرنگی 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
زرنگ که هستن مهریمم راضی نبودن ولی نامزدم جلوشون وایساد

یاد یکی از آشنا های دورمون افتادم این خانمم هرچی پای خرج کردن برای عروسش میشد می‌گفت ما رسم نداریم 😃

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ