2777
2789
عنوان

خونواده خودمو نامزدم به مشکل خوردن

266 بازدید | 24 پست

اول سر بله برون تفاهم نداشتن گفتن پس کلا بله برون نباشه ماهم قبول کردیم، حالا باز سر عقدم مشکل خوردن خونواده من اصرار دارن همه چی جمعیت کم صمیمی باشه اونا میخوان کلی مهمون دعوت کنن، بابامم اخر برگشت گفت ما شام نمیدیم الان من این وسط موندم طرف کیو بگیرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی پررو تشریف دارن

واسه خودشون که میشه رسم ندارن خرج نمیکنن

واسه شما که هست میخوان کل طایفه رو بیارن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببین یکم زرنگ بازی میخوان درارن 

پس فردا برای عروسی خوب حرصت میدن 

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

بله برون مهمون کم شام با پدر عروس

عقدی مهمون زیاد با پدر داماد

راست میگه پدرت نمیتونه بنده خدا

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
دقیقا تو همین مایه ها 🙄

رو نده

اجازه نده مهمون خاصی بیارن وگرنه حق با باباته

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
2810