2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله قطعا میتونه

ببین از الات تا ازدیبهشت بسیارررر فرصت هست

اگر واقعا عزمت جدی هست از همین فردا ک شنبه هست شروع کن

باور کن که میاری

باور قلبی اولین شرطع

همینجور‌ک من مطمعنم میتونی خودتم مطمعن شد تو میتونی

شرو کن با یه برنامه و روتین مناسب

ازمون های هفته ایی

تست و مرورر

قطعا میشه عزیزم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

انگیزه میدی یا جدی میگی

آره واقعا میشه ، فقط به شرط اینکه بخونی ، رفیق خودم پارسال ۲ بهمن شروع کرد که دندون پزشکی میخونه الان ، ببین اصولاً اونی که همیشه میگه از الان میشه میشه ، هی درس خوندن رو میندازه پشت گوش ، یه برنامه ریزی صحیح حجمی زمانی انجام بده ، سعی کن از کم کم شروع کنی تا عادت کنی و موفق بشی

دندون ازاد یا دولتیمگ میشه اخع پایش قوی بوذمگه

نه بابا ، نهایی به دادش رسید ، تازه نمره ریاضی نیمسال اول دوازدهمش شد ۹ ، پایان سال امتحان نهایی گرفت ۱۹ ، کنکور هم ۴۸ درصد زد ، محدودیت توی ذهنته دست به کار فردا بهتره از هفته دیگست ...

منم روحیه گرفتم باحرفت

😁بزار یه چیز باحال خفن بگم که واقعیه ، ببین ما یه فامیل داشتیم می‌ره سر زمین کشاورزی فوت می‌کنه بنده خدا بعد تقریبا شهریور ماه بود این اتفاق پسرش یه ترم مرخصی دانشگاه گرفت نرفت سر کلاس دخترش هم نرفت مدرسه دوازدهم بود ، خلاصه دختر بهمن ماه میاد به خودش و شروع می‌کنه از صفر صفر ببین واقعا صفر بود ولی خوند زحمت کشید از جون مایه گذاشت تا جایی که توی آزمون قلم چی رفت جز اسامی برتر استانشون 🤌🏻به بابام زنگ میزد و می‌گفت فلانی نگاه کن نتیجه رو به خاله فلانی ( مامانم ) نشون بده ، آماده بشید برام جایزه بخرید موقع اعلام نتایج کنکور ، خلاصه طفلک قبول شد اونم با اون وضع و بدبختی  الان فیزیوتراپی می‌خونه سال سومشه ما هم جایزشو دادیم بهش😁🤌🏻

2810