2777
2789
عنوان

عادت ماهانه طبیعی نباید درد داشته باشه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 22 پست
نه ربطی ندارهبه ژنتیک تغذیه ای که میخوری و عادت های زندگیت ربط دارهمثلا من همیشه دردام کم بود ایندفع ...

پس غذا واقعا تاثیر داره 

من چند سال اول درد نداشتم یهو دردا شروع شد 

الان یه ساله که کیست تخمدان دارم 

هر روز یک سلام هدیه به اباعبدالله ❤ دختر جتگل‌های گیلان  

پس غذا واقعا تاثیر داره من چند سال اول درد نداشتم یهو دردا شروع شد الان یه ساله که کیست تخمدان دارم

خیلی تاثیر داره مثلا من یه هفته قبلش اگه گرمیجات بخورم بدنمو گرم نگه دارم خیلی دردام کمتره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم در حال حاضر از درد پریودی مثل مار دارم میپیچم، کیسه آب گرم بغل کردم و دوتا مفنامیک خوردم یکم آرو ...

عکس پایینیو میبینی؟ زنه بالشت رو بغل کرده؟ به این حالت خم شو یکمی دردت بهتر میشه

چرا درد بکشی اخه🥲

چون همه دلمو خوش کردم به این که خدا در آینده بهم ی دختر میده 

وای من باز گریه ام گرفت 

آخه تقریبا کسی که باهاش حرف بزنم ندارم 

۹ ساله نا منظم یکی دکترا گف کلا بچه دار نمیشی 

رفتم پیش یکی دیگه  بهترین دکتر  گف چرا بچه دار نشی مهم اینه که میشی نامنظم بودنش درست میشه گفت سه ماه این کارا انجام بده و دارو بخور 

یک ماه و نیم هنوز منظم نشده که

نه سال پیش ی بار کمر درد گرفتم میدونم چقدر وحشتناک ولی همه دردشو دلم میخواد باز تجربه کنم 

اگه خدا به من ی دختر نده چی ؟

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
2805
بعد لخته های خون زیاد طبیعیه؟

ببین نمیشه بطور کلی گفت، مثلا هرچی بیشتر بشینی لخته بیشتره اما دلایل دیگه هم میتونه داشته باشه 

دردش یکی دو روزاول زیاد باشه طبیعیه اما دیگه بیشتر از دو روز درد غیرقابل تحمل چندان طبیعی نیست 

چون همه دلمو خوش کردم به این که خدا در آینده بهم ی دختر میده وای من باز گریه ام گرفت آخه تقریبا کسی ...

ایشالا خدا بهترین بچه رو بهت میده 

عزیزم تنبلی تخمدان داری ؟ 

من تو این سایت شنیدم کلم بروکلی خیلیارو باردار کرده و تنبلی تخمدان رو از بین برده 

و پیاز درمانی البته اگه پرولاکتینت بالاست نباید بخوری 

تو همین سایت یه سرچ کن 

ایشالا خدا بهترین بچه رو بهت میده عزیزم تنبلی تخمدان داری ؟ من تو این سایت شنیدم کلم بروکلی خیلیارو ...

ممنونم 

آره تنبلی دارم ولی ی مشکلات دیگ هم دارم

کلم بروکلی میخورم 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید