2777
2789

برادرم دخترخاله رو میخواست ولی پسرخاله ام رفت نامزد کرد با اینکه میدونستم ما اسم گرفته بودیم براش برا برادرم خیلی ناراحتم😢 زنگ زدم به دخترخاله ام گفتم کیو دوست داره گفت برامون فرقی نداشته من به مادرم گفتم هر کدوم که بیاد من میگیرمش منم الان سعی کردم دیگه پیششون نرم ولی تعجب میکنم خونواده پسرخاله ام همیشه میگفتن ما توی محلمون دومادش نمی‌کنیم ولی اونجایی که ما میخواستیم دومادش کردن😥😥

اصلا ازدواج فامیلی نمیپسندم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂🤌🏻 ببخشید استاتر ولی واقعا جالبه طرز فکر آدما و ملاک هاشون برای زندگیشون

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

فقط حرف دختر خالت😃صرفا یه شوهر میخواسته فرقی نداشته کی باشه.

بخدا یکی داداششو مسخره میکرد میگفت مامانم بهش میگه دختر خاله فلانی رو میخای یا دخترعمه فلانی گفته فرقی نمیکنه هر کدومو رفتین رفتین🤕

دخترخاله برگ چغندره اینجا؟

چرا جوری صحبت می‌کنید انگار کالاعه 

اسم گرفتن؟؟ اگه منظورتون اینه که برادرتون و دخترخاله نامزد شدن این خیانت محسوب میشه 

اگرم فقط در حد صحبت معمولی بوده تا حالا نظر مثبتی از دخترخاله شنیدین؟ اگه نشنیدین باید زودتر پاپیش میزاشتین ایشون نظری اعلام نکردن جواب مثبت ندادن پس حق دارن وقتی یه موردی اومد و خواستتش نامزد کنن 

لاااایک نکنننن😤
داداشتم ناراحته ؟

اره بعدش میگن مافک کردیم دلش نبوده از دخترخاله ام پرسیدم بین برادرم و اون کدوم رو میخوای گفت من گفتم هرچی پدرمادرم بگن منم گفتم زندگی توعه باید یکی رو انتخاب کنی

2810