2777
2789
عنوان

عجیب نیست کار مادر شوهرم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 19 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باتوجه به چیزایی که میگی اگه شوهرتم رغبت داشته باشه و فقط از سره احترام جواب مادرشو نده خودشم دوس داشته باشه ذوق داشته باشه ینی شوهرت بچه ننه ست 

اگه فقط از سره احترام بدون رغبت جواب میده و خللی تا بحال تو زندگیت ایجاد نشده حساس نشو اونم حساس نکن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
یکساله ازدواج کردم رابطه ی برادر شوهرم از نظر خودم آره آسیب میزنه، چون مثل این میمونه که من به مرد ب ...

بهش تذکر بده دیگه حرفی از خانواده شما پیش مادرش نزنه بگو خوشت میاد منم حرفای خونتون رو خبر ببرم واسه خانواده ؟ و اینکه بهش بگو دوست دارم مسائل شخصی مون بین خودمون بمونه کسی خبردار نشه ، در مورد داداشش نظری ندارم چون متأسفانه خودمم مثل شوهر شما شخصیت حمایت گری دارم

بهش تذکر بده دیگه حرفی از خانواده شما پیش مادرش نزنه بگو خوشت میاد منم حرفای خونتون رو خبر ببرم واسه ...

متاسفانه مادرش جلوی من هیچی نمیگه 

مثلا خانواده م میرم مسافرت ،شوهرم بهش میگه ، اما اصلا به رو خودش نمیاره که می‌دونه ، بعد زن عمو شوهرم بهم میگه بابات اینا اومدن؟ گفتم چطور؟ گفت مادر شوهرت گفت رفتن مسافرت 

یا اینکه من می‌خوام مغازه مو جمع کنم، شوهرم می‌دونه

رفته به مامانش گفته ، مادرش به من نگفت که می‌دونه اما به زن عموی شوهرم گفته بود فلانی میخواد مغازه شو جمع کنه

به شوهرم گفتم زن عموت میدونست مامانت بهش گفته بود ، هیچی نگفت ، حالا شوهرم می‌دونه که من بدم میاد می‌ره میگه