2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰۶خرجش بالاس اگه بعدا داری خرجش کنی بخر

وگرنه بسنده کن به پراید روپا

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

دقیقا منم شرایطم عین شماست فکر کردم خودم تاپیک زدم .

هاچبک بخر ،۲۰۶خرجش بالاست

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪

پراید ایمن نیست...

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
برای داخل شهر میخوام سوار شم فقط

آها 

ولی خب به نظرم یه ماشین خوب بخر که اگه نتونستی مدت طولانی عوضش کنی حداقل دردسر نشه برات .

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی