2777
2789
عنوان

زندگی مورد علاقم 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 26 پست

مرزهای دوقطبی بودن و داری رد میکنی  جدی همیشه انقد متناقضه تفکرات و زندگیت؟ یا شوخی میکنی ؟ 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

یکم برگام ریخت با خوندش ولی موفق باشی😐❤️

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا دیگ اصل مطلبو گرفتی چرا به روش میاری؟

خب واقعا خیلی فرق دارن روزه و روضه،روزه منطقیه ولی کی تو پاریس میاد روضه ایشون،مداح میخواد از کجا بیاره😂

لایک نکن،ریپلای نکن

خب واقعا خیلی فرق دارن روزه و روضه،روزه منطقیه ولی کی تو پاریس میاد روضه ایشون،مداح میخواد از کجا بی ...

اتفاقا روضه هایی که اونجا برگزار میشه روضه اس نه اینایی که اینجا میگیرند

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

حالا دیگ اصل مطلبو گرفتی چرا به روش میاری؟

چون اصلاح کردن اشتباهات دیگران تو فضای ناشناس نه تنها هیچ اشکالی نداره بلکه باعث میشه اون فرد تو فضا هایی که با نام خودش شناخته میشه دیگه اون اشتباه رو تکرار نکنه.

غلط املایی یک جور ضعف محسوب میشه خوبه که برطرف بشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

چون اصلاح کردن اشتباهات دیگران تو فضای ناشناس نه تنها هیچ اشکالی نداره بلکه باعث میشه اون فرد تو فضا ...

عزیزم شما فارسیتو چند شدی ؟

روزه تو ماه رمضانه 

روضه مراسم مذهبی 🎃

عزیزم شما فارسیتو چند شدی ؟روزه تو ماه رمضانه روضه مراسم مذهبی 🎃

عزیزم من فقط جواب اون کاربر رو دادم من ازتون غلط املایی نگرفتم که اینطوری برخورد می کنید‌.

لطفا قبل از ریپلای کردن کمی دقت کنید!!

من حدس زدم ممکنه منظورتون واقعا روضه باشه ولی از اونجایی که گفتید پاریس یکم غیر منطقیه روضه گرفتن تو پاریس.

در ضمن حرف من کلی بود و فقط مختص شخص شما نبود‌.

گفتیم یه جاهایی رو حسینیه میکنیم 

فکر نمیکردم دامان فشن شوهای پاریس رو هم بگیره

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
عزیزم من فقط جواب اون کاربر رو دادم من ازتون غلط املایی نگرفتم که اینطوری برخورد می کنید‌.لطفا قبل ا ...

شرمنده عزیزم منو ببخش 🤍✨️ اشتباه متوجه شدم

نه منظورم اینه که فقط درس بخونم نه اینکه برم اونجا روضه بگیرم 😂🥲

عزیزم من فقط میخام تو پاریس درس بخونم ولی تو ایران زندگی کنم😂😂😐

شوخی کردم باهات 😅 

با برنامه ریزی قدم به قدم و نرفتن سراغ حواشی زندگی به خیلی از اینها میرسی 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد.