2777
2789

پسرم سه و نیم سالشه   حدود بیست روز باباش ب بهونه دیدن برد و نیاوردش 😢 من مردم و زنده شدم و درتعجم ک چجور نفس میکشم با وجود اینهمه درد 

ازوقتی برشگردوندم  مدام دوزی ده بار میاد بوسم میکنه میگه توبهترین مامان دنیایی  مامان      مامانمم باحرص میگه حالا انگار ک مامانت چیکار واست میکنه  😒😒 (باهمین فیس)

یا هرچی عکس مدل خوشگل رو بنر ارایشگاها یا گوشی میبینه میگه عه مامان این تویی 😂😂

تواین روزای سختم همین خوشمزه حرف زدناش قند تودلم اب میکنه 😍😢😢

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

فک کنم پر بازدید شه🥺🥺🥺💔💔 میشه برا حاجتم ی صلوات بفرستین ❤️

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش همچین پسره با احساسی داشته باشم داداشم که به درد نخورد من دوستش دارم اون اصلا

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
کاش همچین پسره با احساسی داشته باشم داداشم که به درد نخورد من دوستش دارم اون اصلا

منم داداشام ب درد جرز دیوارم نمیخورن حتی 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

اذیتم میکنه حرصم میده ولی روزی ده بار میگ دوست دارم

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
فکر کنم دیروز تاپیک زدی گفتی بی ادب شدهاگه اشتباه نکنم

اره حیلی بی ادب شده شلوار نمیپوشه یا عصبی میشه فوش میده وسیله پرت میکنه  لباساشو نمیزاره عوض کنم    درسته

خوبه بچه داری 

ما هنوز باباشو نداریم😅😅😅😅😅

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

خوبه بچه داری ما هنوز باباشو نداریم😅😅😅😅😅

منم بچه دارم باباشو ندارم 

2810