2777
2789
عنوان

بیاید به هم ترفند خانه داری بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینطوری خیلی بد میشه با چای بخوری

میگم که ، به ذائقه همه نمیخوره، من زدم ، مجبور شدم برا مهمونا یک قندان دیگه پرکنم، بجای اینکار میشه با قند های شکل و رنگی که تو بازار هست قندان تزیین کرد.

توی خورشتاتون پوردر سوخاری خونگی بریزید ابشو جمع میکنه مزه ای هم نداره.توی سوپ هم جوابه

باز مزه خورشت روی مرغ و‌گوشت نمیشینه

من‌ همش بعد پخت گازو بالا میزنم که آبش خشک بشه به تنه مرغ و‌گوشت بشینه خوشمزه تر شه

چای کاراملی چطوریه

یه جا هس ارومیه خوراکیای خارجی دبی ترکیه میفروشه یه چایم داشت طعم کارامل بود خیلی خوشمزهههه بود مزه کارامل میداد فقط اونجا دیدم الانم دیگه نمیخرم گرون شده

🚫😁No Sign
باز مزه خورشت روی مرغ و‌گوشت نمیشینهمن‌ همش بعد پخت گازو بالا میزنم که آبش خشک بشه به تنه مرغ و‌گوشت ...

برا قرمه سبزی قیمه جوابه اخرش البته وقتی کامل پخت

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
کاشی و گاز رو با شامپو فرش بشورین خیلی تمیز میشه

چه خوب شامپو فرشم بلا استفاده موند 

فردا بیوفتم به جون سرامیک 🤣

من گازو با اسپری همه کاره تمیز میکنم بعضی وقتا با مایع ظرفشویی و وایتکس

2810