۲۲ روزه پسرم دنیا اومده سه روز اول شیر نداشتم و بی تجربه و پراسترس
بچمو دادن ینفر دیگه شیر داد و بعدشم شیشه دادن بهش منم نمیدونستم که شیشه بگیره سمت سینه نمیره الان ۲۲ روزه با وجود زخم سزارین دولام و همش دارم شیر میدوشم ولی شیرم داره کم میشه خیلیی ناراحتم همش شبا گریم میگیره من بارداریمم خیلی سخت بود خیلیی سختمه شیر خشک بدمش ۹ ماه بارداریو با استراحت مطلق گذروندم همش با تصور شیر دادن به بچم الان داغونم😔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من زیاد دورم دیدم لطفا برای کسی کهمیخواد بچه اشو شیر مادر بده نسخه نپیچید بچه هایی که شیر مادر میخو ...
میدونم که پادتن ها موجود در شیر مادر باعث بالارفتن مقاومت بدن بچه در مقابل بیماریها میشه و شیر مادر بهترین و کامل ترین غذا برای بچه هست ولی اگر مادری به هر دلیل نتونست بچشو شیر بده نباید عذاب وجدان داشته باشه . تمام تلاش من برای کم کردن عذاب وجدان استارتر محترم هست و شما اصرار در این دارین که این حسو بهشون منتقل کنین .
میدونم که پادتن ها موجود در شیر مادر باعث بالارفتن مقاومت بدن بچه در مقابل بیماریها میشه و شیر مادر ...
احساس عذاب وجدان تو همچنین زمانی که هنوز میتونه به بچش شیر خودشو بده بهتره از اینکه عین پسر من شه که بهترین خوراکی ها و غذا هارو دادم بهش ولی بازم کمبود کلسیم داره هر دکتری میبرم میگه از شیر خشکه🙂
خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است