2777
2789

زایمانم ۱۰ سال قبل بود

زمان بارداری من های ریسک دیابت بودم و علاوه بر مراقبت های بارداری مراقبت ها و چکاپ های دیابتمم بود

همش در حال ازمایش دادن واسه دکتر زنان یا متخصص غدد بودم

تاجایی که یادمه ماه اخر که هرهفته دکتر زنان هم بودم

میخواستم بدونم الان چقد سونو و ازمایش یه خانم باردارمیره 

شنیدم اکوی قلب و اینا میرن اخه زمان ما نبود

کسی میتونه بگه مراقبتا هفتگیه،ماهیانست چطوریاست

اخه من ادم استرسی هستم

مراقبت ماهانه است سونو هم ان تی و انومالی و دوتا هم ماه های اخر رفتم ولی خوب دیابت نداشتم که بدونم چقد مراقبت میخواد 

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهانه هستش من فعلأ ماه هفتم هستم نزدیک ۳۰/۴۰تومن تا حالا برامون اب خورده دکتر و سونو ازمایشگاهی ک میری خیلی شرطه مثلأ من رفتم ان تی دادم گفت مشکوک ب سندروم داون هست جنین هفت تومن رفتم دادم سلفری ک خداروشکر هیچی نبود جایی ک بلد نباشن هم وقتتو میگیرن هم هزینتو

2805

یک سونو هم راستی واسه تشکیل قلبو بدونن هست

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

چکاب کامل بعد فهمیدن بارداری

سونو قلب تو ۸ هفته

ازمایش و سون ان تی تو ۱۲ هفته

سونو انومالی تو ۱۸ هفته

ازمایش قند بارداری تو ۲۴ هفته

سونو ۳۰ هفته برای رشد و وزن

به علاوه اینا هر ما میری چک بشی توسط دکتر ،ظربان قلبش ،فشارت و وزنت رو چک میکنه و تو پرونده مینویه

ماهانه هستش من فعلأ ماه هفتم هستم نزدیک ۳۰/۴۰تومن تا حالا برامون اب خورده دکتر و سونو ازمایشگاهی ک م ...

بدتر از اون هزینه،اون استرسشه

واسه منم اینجوری شده بود

و اینکه شما چون سابقه دیابت تو بارداری داره حتما باید چک بشی از این نظر و حتما با دکترت مطرح کن

همه اینا ازمایش و سونو ها صبح انجام میشه؟

اخه من صبحا بهم مرخصی نمیدن