2777
2789
عنوان

مرتضی پاشایی😔🖤🤍🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 53 پست

براش فاتحه بخونید دوستان

یادمه هر مغازه فروشگاه و...میرفتی آهنگاشو پلی کرده بودن

چند سال گذشته از فوتش؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
همش حق فرمودی عشقم🫶

نظر لطفتونه😍❤

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

طفلک مامانم میگه سر کلاس داشتم تاریخ درس میدادم

بچه های کلاس چهارم دبستان

یهو یکی از ته کلاس بلند داد زد 

مرد 

مرد 

مرد

میگه تا مرز سکته پیش رفتم فکر کردم از دانش آموزای ته کلاس مرده

گفتم کی مرد؟!

گفت مرتضی پاشایی 

مرد

مرد😐😁

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

طفلک مامانم میگه سر کلاس داشتم تاریخ درس میدادمبچه های کلاس چهارم دبستانیهو یکی از ته کلاس بلند داد ...

منم چهارم دبستان بودم اون موقع

کل مدرسه در مورد مرتضی پاشایی حرف میزدن

تو به جای منم داری زجر میکشییکی عاشقته که تو عاشقشیچقدر این آهنگش قشنگه😔

همه ی آهنگایی که خونده بود؛ قشنگ بود؛ حیف صداش؛😔

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )