2777
2789
عنوان

چن تا کتاب تو سبک شازده کوچولو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی 🥰هری پاتر تو خوندی؟

آره هم خوندم هم فیلمشو دیدم 

حدود ۲ سالی میشه پاتر هدم 

هیچوقت برام تکراری نشده 

شما خوندی؟

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
اون پسرک ... چیز جالبی نداشت اصلا دو خط بود فقط 🤣🤣یادم رفت کلا چی بود هری پاتر خوندی تو ارزش خوندن ...

آره خوندم....من دوست داشتم...وقتی فیلمشم ببینی خیلی بیشتر مزه میده.....آنشرلی رو هم خوندم...البته خیلی وقت پیش ....ولی خیلی اونم دوست داشتم.

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

آره هم خوندم هم فیلمشو دیدم حدود ۲ سالی میشه پاتر هدم هیچوقت برام تکراری نشده شما خوندی؟

ن میخوام شروع کنم چون مجموعه س 

و خیلی هم‌گرونه صوتی ش فک کنم از یه تومن بزنه بالا 

برا همین تو خریدش دو ب شک بودم 

خواستم اول نظر بقیه رو بدونم 

ن میخوام شروع کنم چون مجموعه س و خیلی هم‌گرونه صوتی ش فک کنم از یه تومن بزنه بالا برا همین تو خریدش ...

من صوتی نمیتونم زیاد گوش بدم....وسطاش حواسم پرت میشه..میرم تو افکار خودم😅

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

حالا کخ صوتی گوش میدی،میخوای یه کانال توی کست باکس بهت معرفی کنم؟کتاب نیست ولی خیلی خوبه...صداهای فیلم هاست

ن میخوام شروع کنم چون مجموعه س و خیلی هم‌گرونه صوتی ش فک کنم از یه تومن بزنه بالا برا همین تو خریدش ...

اره خیلی خوبه باور میکنی من همه جلداشو پی دی اف خوندم

که جمعا میشد ۳ هزار و خورده ای صفحه/:"

ولی خیلی خوبه ارزشش و داره 

ببین میتونی از یه کتابخونه یا  دوست و آشنایی قرض بگیری

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
من صوتی نمیتونم زیاد گوش بدم....وسطاش حواسم پرت میشه..میرم تو افکار خودم😅

ن دیگه باید تمرکز کنی روش 

بیشتر وقتایی که داری کار میکنی 

به خودت میای میبینی ساعت ها بدون استراحت هم کار کردی هم کتاب گوش دادی 

ولی دراز میکشم تا کتاب شروع میشه من میخوابم 🤣

کلی کتاب تاریخی میخونم کتاب که تموم میشه یادم‌میره اصلا چی بود چی شد یکی نیس بگه اصلا چرا میخونی

چند تاشو میشه معرفی کنی