2777
2789
عنوان

ماهانه چقدر از همسرتون پول میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 108 پست
چقد بهتون حدودا ميدهمن خودم تو خونه كلاس دارم ٨ تومن اونجا ميگيرم دو تومن شوهرم ميده

اول مهر صد تومن که راضی بشم کار نکنم منم دادمش طلا 

از اول آبان هم تاحالا هم هر سه چهار روزی یه تومن و دوتومن زده

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخداهیچی تاحالاپول توجیبی نگرفتم ازشوهرم. یعنی میگه ندارم همینکه خرج خونه رابدم یعنی پول توجیبی بهت ...

آره دقیقا شوهر منم میگه من خرجتو میدم دیگ چی میخوای میگم ماهی یه تومن ب حسابم بریز من زنم خرج دارم..الانم کلی قرض کردم هنوز ۴تومن مونده تا عید از پول خبری نیس😑

چرا؟ برای خرید پول زیاد میخوای؟

نه اهل ولخرجی نیسم ارز میخرم و....

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

همسر ندارم رلم هر وقت دلش بخواد میزنه ۵ میزنه یه وقت ۲ یه وقت ۱۰ میلیون دل بخواهیه🥰

بگو بیا بگیر دیگه....😃👰🏻

واقعا میگم خیلی خوشحالم چون کارهای خونه خیلی زیاده من فقط میرم سرکار ظهر میام خونه و تا فرداش که دوب ...

شما شوهرشی. کار جوهر مرده نمیشه چون شما میری اون بشینه خونه. مگه کار خونه چیه الان که همه وسایل برقی شده. اسی خیلی آدم خاصی هستی 

چرا دق دادن عزیزم من داخل تاپیک ها هم نوشتم من کارم میکنم همسرم کارهای خونه رو انجام میده ولی چون عا ...

خب خوبه اینجوری 😃 ان شالله پای هم پیر بشین 

چرا دق دادن عزیزم من داخل تاپیک ها هم نوشتم من کارم میکنم همسرم کارهای خونه رو انجام میده ولی چون عا ...

گفتم شاید قید و بند زندگی متاهلی نیس