2777
2789

چجوری پختی

چی زدی؟

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا کبابی میخوای ؟ موادی که میزارم ادویه +ابلیمو+رب گوجه+سس سفید وقرمز+ماست+قره قروت +رب انار+پیاز رنده ،،،بعد تیکه مرغارو تو‌مواد میخوابونم به مدت یه شب ،،،،اینقد مزه دار و خوشمزه میشن😋😋😋

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

من همیشه دوتا پیاز ریز خورد می کنم  نمک زرد چوبه ادویه می زنم نمک و دارچین و کمی فلفل دلمه و کمی هویج هم می زنم و روغن اضافه می کنم مرغ شکم پر شده یا تیکه های مرغ رو می زارم روش و می زارم رو گاز با شعله ی کم 

اصلا اب بهش اضافه نکن بزار خودش اب می اندازه و با آب خودش می پزه پرک لیموعمانی هم بزن که بوی زهمش رو بگیره ابش که کشیده شد بزار تو روغنش سرخ شه برگردون طرف دیگه اش هم سرخ شه

نگم از طعم و مزه ای بی نظیرش .درست کردین برا من هم دعا کنید

اصلا اب اضافه نکنید و شعله هم کم باشه یک ساعت و نیم تقریبی طول می بره ولی فوق العاده خوش عطر و طعمه

سال ها ست با همین روش درست می کنم 


من همیشه دوتا پیاز ریز خورد می کنم نمک زرد چوبه ادویه می زنم نمک و دارچین و کمی فلفل دلمه و کمی هوی ...

اگه بخواب آبگوشت هم داشته باشه چیکار میکنی؟

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

من همیشه دوتا پیاز ریز خورد می کنم نمک زرد چوبه ادویه می زنم نمک و دارچین و کمی فلفل دلمه و کمی هوی ...

اره خیلی خوشمزه میشه ماهم به این روش درست میکنیم 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز