2777
2789
عنوان

با همچین دوستی چه رفتاری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 34 پست
بخدا خیلی تحملش کردم یه تجربیاتی ک بعد ۴ سال زندگی داشتم در اختیارش گذاشتم خودشم میگ واقعا نتیجه گر ...

گلم شما مسووا خانواده و زندگی خودت هستی نه اون توبیابون هم نیست این همه ماما و دکتر ومشاور

بله به شدت حسوده .. داره هم راهنمایی میگیره وازاحساس ووقت شما سواستفاده می‌کنه وهم این وسطا سوسکی ...

ای کاش کسی بهم میگفت این دوست نمیشه برات فقط از دور حسادت میکرد بهم برا همین ارتباطشو باهام قط نکرد 

یه بارم خیانت کرد تو امانتی ک بهش دادم اگر ممکنه پی وی بگم 

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله به شدت حسوده .. داره هم راهنمایی میگیره وازاحساس ووقت شما سواستفاده می‌کنه وهم این وسطا سوسکی ...

ای خدا دقیقن همینه یه بار من از سادگی یه لباسی برا بچم خاستم بخرم گفتم کدوم قشنگه و اینا بعد بزور جوابمو داد

بعد از چند ماه بهس گفتم اون لباس ک خاستم برا بچم بخرم طرف ک ل ا ه ب ردار  از اب دراومد و لباس نداد 

بعد کلی خندید و اصلا ناراحت نشد!!!!

درصورتی ک اون مشکلاتسو میگ من مثل یک خاهر دلسوز هم مشاوره میدم هم ناراحت میشدم

ای کاش کسی بهم میگفت این دوست نمیشه برات فقط از دور حسادت میکرد بهم برا همین ارتباطشو باهام قط نکرد ...

گلم هیچ عذاب وجدان یاناراحتی براکت باهاش نداشته باش ولازم نیست به کسی توضیحی بدی شماادم خوب و مهربان و مسولیت پذیری هستی اون دوستان خودشیفته بنابراین ازت سواستفاده می‌کنه منم همینطور بودم ولی مدتها روخودم کارکردن اصلا نه گناه داره نه عذاب وجدان بگیر به خاطر خدااین کار رو می‌کنی وخانوادت

2805
گلم هیچ عذاب وجدان یاناراحتی براکت باهاش نداشته باش ولازم نیست به کسی توضیحی بدی شماادم خوب و مهربان ...

اره درست میگید 

اون ب خیال خودش اول ک من رو ساده گیر اورده و دردودلاش بامنه 

دوم هیچوقت ندیدم برا مشکلاتم دل بسوزونه و داعم میپرسه رابطت با شوهرت خوبه؟؟؟

بچت بلده بشینه یا فلانه؟یا ب مشکلاتم پوزخند میزنه 

وفتی عکس خریدی براش میفرسم اصلا بی توجهه 

اصلا حس دلسوزی نداره ولی من برعکس خیلز تلاش میکنم مشکلاتش رو حل کنم 

ای خدا دقیقن همینه یه بار من از سادگی یه لباسی برا بچم خاستم بخرم گفتم کدوم قشنگه و اینا بعد بزور جو ...

بایکی از دوستام  دیروز کات کردم چندبار زنگ زد ولی محل ندادم و تازه شناختمش به پرچمهای قرمز قبلاً اهمیت زیادی نداده بودم  دیروز دوباره احساس گناه وعذاب وجدان چند دقیقه آمد سراغم ولی گفتم من بدی به این آدم خودشیفته نکردم برا آرامش خودم وزندگیم باهاش کات میکنم  مدتها رو درمان مهر طلبی کارکردن عقلانی هیچ مشکلی نیست چراناراحتی وولش کردم

بخدا خیلی تحملش کردم یه تجربیاتی ک بعد ۴ سال زندگی داشتم در اختیارش گذاشتم خودشم میگ واقعا نتیجه گر ...

چی بگم والا خیلی عجیبه ولی بازم یه فرصت بهش بده به هر حال به شما و راهنمایی شما امید داره و ناامیدش نباید کرد بازم خود دانی

🌳🥀 👨‍👩‍👧 🥀🌳
اره درست میگید اون ب خیال خودش اول ک من رو ساده گیر اورده و دردودلاش بامنه دوم هیچوقت ندیدم برا مشکل ...

شاید  مشکلاتش دروغ باشه که به شمامیگه وفقط میخواد از زندگی شما خبر داربشه وحرف بکشه اززبون شما

گلم شما شاید مهر طلبی مثل من یاتله ایثار داری مثل من درمانی کن

نه من فقط ادم رک و راستیم کسی مشورتی راهنمایی بخاد کمکش میکنم همین  اون مشکل داره ک دو رو هست

شاید مشکلاتش دروغ باشه که به شمامیگه وفقط میخواد از زندگی شما خبر داربشه وحرف بکشه اززبون شما

اره دقیقن 

خیلی خوشش میاد من بگم با سوهرم قهرم و فلان ایشون پوزخند میزنه!!!!

ولی من راهکار میدمش الان دیگ کامل شناختمش واقعا

ازامروز آگاهانه تصمیم بگیر ساده نباشی در این مورد

حتمن حتمن دیگ برام مرده  تموم 

جالبه اون همش میخاد پیگیر من و زندگیم باشه همین 

من یه امانتی از ازدواجم بهش سپردم و اون رفته بود با اسم خودش رو امانتی من دعای ازدواج و اینا نوشته بود و یعد از عقم بهم گفت!!!!!

ب نظرتون  این خیانت در امانت تیست؟

بدون اجازه من اینکارو کرده بود

نه من فقط ادم رک و راستیم کسی مشورتی راهنمایی بخاد کمکش میکنم همین اون مشکل داره ک دو رو هست

من هم مثل شما صادق وروراست هستم بعداً فهمیدم نباید براهمه مایه بزارم تونت درمورد خودشیفته مهر طلب و تله ایثار بخون خوبه ....دوستت چون خودشیفته هست نمیگه براخودش این آدم خوبیه برای زندگیش وداشته های زندگیش دوستم  تلاش کرده درحالی که درونا می‌دونه شما خوب ولایق هستین واتلاش کردین....اون  حسودی می‌کنه تابه شماضربه بزنه براهمین خطرناکن واین کار...رو سوسکی وزیر آبی انجام میدن ضربه به شما رومیگم

2810