2777
2789
عنوان

خانما شما از چه ذکری برای اومدن خواستگار و ازدواج حاجت گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 102 پست
فکر نمیکنم این چیزا واقعیت داشته باشه تا الان کسی بوده که نتیجه گرفته باشه؟

بله من 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای اسی‌ ببین حدیث‌ کسا.  رو بچسب‌ ببین عالیه عالی خصوصا الان که دهه‌ فاطمیه‌ اس واقعا خوبه

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

دیگه یادم نمیاد چیزی ولی خیلی دعاها میدونم اگه خواستین بپرسین‌

2805
عیب مجردی زیر دست پدر و مادر بودنه

ما تو دموکراسی بزرگ شدیم.اون وقتا که خیلی چیزا عیب و عجیب بود خونواده میگفتن انجام بدید اگر دوست دارید  

دلم برای اون آزادی اون روزا تنگ شده.چقدر با دوستام میرفتیم سفر و شاد بودم.

رد‌‌خور نداره

من یه بار پول دادم یکی بخونه اما هیچ اتفاقی نیافتاد. همینجا هم فک کنم یه خانم پیدا کردم. خیلی ناراحتم که همه میگم انجام دادن و نتیجه گرفتن الا من نشد. تازه پولش هم با سختی بدست اورده بودم

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
وای اسی‌ ببین حدیث‌ کسا. رو بچسب‌ ببین عالیه عالی خصوصا الان که دهه‌ فاطمیه‌ اس واقعا خوبه

مرسییی عزیزم خیلی لطف کردی ممنونم ان شاءالله منم حاجت بگیرم 🥲🥹 التماس دعا

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️
من یه بار پول دادم یکی بخونه اما هیچ اتفاقی نیافتاد. همینجا هم فک کنم یه خانم پیدا کردم. خیلی ناراحت ...

ای وای من ای واااای‌ 

چرا اینجا دادی اخه اینجا از دم‌ دروغ گو‌ ان‌ 

من باید تو امضام‌ بزنم‌ که اگه راجب چله سوال دارین از من بپرسین‌ بهتون آدرس و شماره تماس خادم‌ اصلی که شاگرد آقای حق‌ شناس بودن رو بدم بهتون 

من یه بار پول دادم یکی بخونه اما هیچ اتفاقی نیافتاد. همینجا هم فک کنم یه خانم پیدا کردم. خیلی ناراحت ...

چقدر دادی ؟ 

من آدرس و شماره تماس  و لینک‌ کانال  رو میدم بهت 

به‌پشتیبانی‌ وصل میشی باهات صحبت می کنن‌ 

شما عزیزم قبلش‌ باید تحقیق‌ می کردی بعد پول میدادی اینجا به هیچ وجه‌ تاکیید‌ می کنم به هیچ وجع‌ اعتماد نکن 

من آدرس رو میدم بهت خودت برو کانال رو با صاحب اصلیش‌ ببین و صحبت کن 

ای وای من ای واااای‌ چرا اینجا دادی اخه اینجا از دم‌ دروغ گو‌ ان‌ من باید تو امضام‌ بزنم‌ که اگه راج ...

نمیدونم. ولی نشد دیگه😞

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
2810