2777
2789
عنوان

خجالت نکش 2 چرا انقدر چرت بود😕

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 60 پست
نمیدونم چرا واقعا میگین هتل قشنگه کلا خیانت یود کجاش قشنگ بود باز تگزاس قشنگ تر بود

از تگزاس اصلا من خوشم ن امد اصلاااا

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا دارن هر زشتی را زیبا و عادی جلوه میدن

دقیقا و خانوم ها تواین فیلم با داشتن دوست دختر شوهرشون راحت کنار میان

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 
هر چیزی باید فرهنگ سازی بشهذره ذره به خورد جامعه برههمچینی که خودش نفهمهدقیقا خیانت رو رواج میدادیکب ...

کاملا آقایون دارن با شوخی و خنده خواسته های خودشون را فرهنگ سازژ میکنند

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
سریال یا فیلمش؟ من عاشق فیلم های این مدلی هستممن سریال هانیبال و دکستر دیدمفیلم مهیج و رازالود هم خو ...

فیلم ، آره فیلم این مدلی خوب چی ببینم عاشق این سبکم امیدوارم آخرش قاتل زنجیره ای نشم 😂

🎯🤍☝️

دقیقا و خانوم ها تواین فیلم با داشتن دوست دختر شوهرشون راحت کنار میان

بعدهم حاملع میشن و به زندگی عادی ادامه میدن!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
کاملا آقایون دارن با شوخی و خنده خواسته های خودشون را فرهنگ سازژ میکنند

نه تنها اقایون

بلکه دست پشت پرده ای که خیلی ها منکرشن، خانواده رو هدف قرار داده

مثلا همین جوکر

من عاشق قسمت‌های قبلش بودم

اما این قسمت یک شوخی هایی داشت که مطمن بودم با دخترم اگه میدیدم باید به 100 تا سوال دخترم جواب بدم

جالبش اینجا بود که یک جوری سانسور کرده که قشنگ معلومه که یه چیزی بوده که حذف شده و اینجوری شاخک‌های بچه ها بیشتر تکون میخوره

من کلا خارجی میبینم فقط ، ولی گاهیم دوست دارم ایرانی ببینم اما خب هردفعه پشیمون میشم

ایرانی کلن فیلمنامه خوب ندارن بازیگر میارن فقط اجرا کنن خارجی هم بعضیا خوبه جدیدن قدیمیا بهتره

🎯🤍☝️

به نظر من بد نبوداما خب به پای قسمت قبلیش نمی‌رسید اون خیلی بهتر بود

آره قسمت اولش جذابتر بود آدم همش منتظر بود ببینه تهش چی میشه ولی این قسمتش اصلا جالب نبود و بشدت حوصله سر بر بدون هیچ ایده جدیدی

نه تنها اقایونبلکه دست پشت پرده ای که خیلی ها منکرشن، خانواده رو هدف قرار دادهمثلا همین جوکرمن عاشق ...

واقعا هم خجالت نمیکشن حتی کسایی که در ظاهر چهره موجه دارن حاضرن واسه دیده شدن هر حرفی را بزنن هر کاری را بکنند

واقعا بیچاره بچه هامون

بازیگر دو متر قده هر حرف زشت و زننده ای میزنه!

فیلم ، آره فیلم این مدلی خوب چی ببینم عاشق این سبکم امیدوارم آخرش قاتل زنجیره ای نشم 😂

اگه قتل و کشتار دوست داری

سریال

هانیبال

دکستر

فارگو

اینها سریال‌های چند فصلی هست

مینی سریال جنایی

موش

مری از ایست تاوون😍😍😍

اشیا تیز😍😍😍😍

تظاهر

مرد بلوطی

اینه سیاه

دفاع از جیکوب

زیر پل

فیلم هم رازالود

زنی پشت پنجره

دختری در قطار

شاتر ایسلند

چهره پنهان

بدن

مهمان نامریی

بهترین پیشنهاد

از دیدن همشون لذت میبری مطمتا

واقعا هم خجالت نمیکشن حتی کسایی که در ظاهر چهره موجه دارن حاضرن واسه دیده شدن هر حرفی را بزنن هر کار ...

چه اونی که دومتر قد داره چه اونی که نصفش زیر زمینه

توی قسمت 2 یا 3 بوذ

رشید رسما شیک میزد

2810