2777
2789
عنوان

خجالت نکش 2 چرا انقدر چرت بود😕

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخوای بخندی هتل خوبع

دیدم یه جدید میخوام

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
واسه بچه ها هم جالبع؟

نه... بعضی جاهاش سوتی داره

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           
2805
زودپز قشنگه ولی خب سینما همش داره به جای پرت میره

تو مایه‌های فسیل هست؟

من تو همه فیلمای ایرانی طنزی که دانلود کردم بنظرم یه فسیل ارزش دیدن داشت البته اونم در حد پرفروشترین فیلم تاریخ نبود..

ببین طنز بد نیست ولی فیلم طنزی که قوی باشه خیلیی کمه، مخصوصا تو فیلمای ایرانی.. من خودمم زیاد طنز نم ...

دقیقا من و شوهرم هم سلیقه‌مون همین جوریه. با دیکتاتور خیلی حال کردیم. طنزهای قدیم رضا عطاران رو دوست داریم ولی فیلمای طنز جدید خیلی مورد پسندمون نبوده.

من عاشق فیلم شادروان هستم 100 بار دیدمشبازم ببینم خوشم میاد و میخندمدینامیت و سگ بند هم خوب بودن

سگ بند را ما نیم ساعتشو دیدیم خاموش کردیم چیزی نداشت اصلا!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
هتل خنده دار و جالب بود ولی دقت کردی اکثرا دارن خیانت را عادی سازی میکنند؟!

هر چیزی باید فرهنگ سازی بشه

ذره ذره به خورد جامعه بره

همچینی که خودش نفهمه

دقیقا خیانت رو رواج میداد

یکبار هم کامل ندیدمش

نتونستم

هتل خنده دار و جالب بود ولی دقت کردی اکثرا دارن خیانت را عادی سازی میکنند؟!

دقیقا منم دیگ فیلم طنز رو تنها میبینم پیش شوهرم نمیزارم🤣 البته ک اصلا اهل فیلم نیست..

فیلم قلهک هم رواج خیانته کامل

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 
تو مایه‌های فسیل هست؟من تو همه فیلمای ایرانی طنزی که دانلود کردم بنظرم یه فسیل ارزش دیدن داشت البته ...

ذگه فسیل را دوست داشتی سال گربه را ببین

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
از فیلم های ابکی ترکی بدتر شده فیلم های ایرانی باز اونا یکم بهترن

اونام همش کلیشه‌ست .. اولی رو میبینی خوشت میاد ولی بعدیا همه سناریوهاشون کپی همون اولیه‌ست😅😅

دقیقا منم دیگ فیلم طنز رو تنها میبینم پیش شوهرم نمیزارم🤣 البته ک اصلا اهل فیلم نیست..فیلم قلهک هم ر ...

کلا دارن هر زشتی را زیبا و عادی جلوه میدن

2810