2777
2789
عنوان

اختلاف همسرم با خانواده

118 بازدید | 14 پست

سلام من در دوران نامزدی هستم نامزدم وضع مای خوبی داره ما هم بد نیستیم این وسط دو سال خیلی بحث ها پیش اومد ولی دعوا جدی نبود تا اینکه چند روز پیش یه سری حساب کتاب بین پدرمون و همسرم بود که بعد اون یه سری حرف پیش اومد و سر این نامزد من با خانوادم رفتار شدیدا بدیو داشت و حرف‌هایی به مادرم زد که مادر من که کاملا بی طرف بود چند روزه اشک میریزه این ادم برای من همه کار کرده ولی حالا میگه یا خانوادت یا من منم قصد جدایی با ببخشش مهریه و پس دادن تمام کادو هاشو دارم به نظرتون کارم درسته!؟

بخشش مهریه اوکیه تازه اونم نصفش حقته اگه بگیری هم اشکال نداره

اما کادوها مال خودته و ممکنه بعدا به درد کس دیگه ای نخوره نگهش دار حتی اگه طلا باشه

یاد یه خانواده ای افتادم که وقتی نامزدیشون به هم خورد همه کادوها رو ریز ریز کرده بودند و پس فرستاده بودند. هم کارشون زشت بود هم بی انصافی چون خیلی کادو و لباسای گرون بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید ببینید رفتار همسرتون منطقی بوده یا نه. دلیل این اختلافات چی بوده؟

اینها در ساخت یه ملکی مشارکت و یسری خرج شده این وسط اینارو کار ندارم توی این ملک قسمت خوب رو نامزد من برداشته و ساخته و الان باید مقدار رمین کمتری بگیره ولی قبول دار نیست و اینکه یه مدت یه پولی به ما قرض داد و خب ما نداشتیم بدیم تا همین چند وقت پیش که بالاخره زمین فروش رف و الان ادعا میکنه سود پولشو میخاد از نظر حمایت و خوب بودن خانواده من واقعا احترام میذارن ولی نامزدم به دلیل اینکه یکم وضع مالیش خوبه میخاد هم به من هم به اونا زور بگه و حرفش این بوده ما گدا گشنه ایم و خوبی هایی که مادر من به ایشون کرده از مادر خودش بیشتر بوده ما وعده غذایی نبوده که رنگ نزنیم بگیم خوب نخوردی بیا همه جا تعریف کار داشته رفتن خانوادم و پاقعا دوسش دارن نمیدونم چرا پدرمو به چشم دشمن میبینه

اینها در ساخت یه ملکی مشارکت و یسری خرج شده این وسط اینارو کار ندارم توی این ملک قسمت خوب رو نامزد م ...

چند سالشه؟

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

بخشش مهریه اوکیه تازه اونم نصفش حقته اگه بگیری هم اشکال ندارهاما کادوها مال خودته و ممکنه بعدا به در ...

ببین کادو ها ماشبن و طلاعه ما هم طلا بردیم من میگم پس بدم اونم پس بده چون واقعا دیدن اشک مادرم بعد این همه خوبی و سر افکندی پدرم بعد اینهمه نگرانی برای ایشون برام غیر قابل تحمله

اییی جانمم طفلی پدرومادرها

شایدشایدحق باهمسرت باشه ولی میتونست بهتربدون بی احترامی مشکلوحل کنه

اگه دیدی راهی نداره و طلاق اخرشه لطفا مهریتوبگیر حتی اگه لازم نداشتی...بزار حساب کاردستش بیاد وقتی زن میگیره بایدپای عواقبشم باشه

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم، امیدوارم ادامه دار باشه.24آبان ماه74    ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵

اییی جانمم طفلی پدرومادرهاشایدشایدحق باهمسرت باشه ولی میتونست بهتربدون بی احترامی مشکلوحل کنهاگه دید ...

میدونی نمیتونم پول آدمی که اینجور سر چند قرون به خانوادم گفته گدا گشنه رو بگیرم حتی اگه خرج نکنم 

میدونی نمیتونم پول آدمی که اینجور سر چند قرون به خانوادم گفته گدا گشنه رو بگیرم حتی اگه خرج نکنم

اصلا موافق جدایی نیستم و تشویق نمیکنم.. ولی رحمت ب شیری ک مادرت داده بهت.. ک حاضری از پول ک الان بیشتز دخترا دنبالشن، بگذری،، بخاطر اشک مادرت... رحمت ب نون پدرت.. افرین ب تربیتشون... ولی جدایی نه.. میتونی راه دیگ ای برای تنبیه پیش بگیری

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اصلا موافق جدایی نیستم و تشویق نمیکنم.. ولی رحمت ب شیری ک مادرت داده بهت.. ک حاضری از پول ک الان بیش ...

فعلا درخاست میدم تا ببینم تهش چی میشه عذر خواهی کرد از خانوادم و دیدم واقعا از رفتارش پشیمونه بر‌میگردم ولی حق به جانب باشه تموم میکنم مریی بابت حرفت💕

فعلا درخاست میدم تا ببینم تهش چی میشه عذر خواهی کرد از خانوادم و دیدم واقعا از رفتارش پشیمونه بر‌میگ ...

اره عزیزم.. دلیل کارتو پرسید بگو من بی احترامی ب والدینمو تحمل نمیکنم.. اگ موافق ادامه دادن هسی،، دلگیرن ازت،، ی عذرخاهی کن ازشون بزرگترهستن... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

عجله نکنین در هر صورت امیدوارم خدابهترین ها رو برای خودتون و خونوادتون بخواد

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم، امیدوارم ادامه دار باشه.24آبان ماه74    ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵

2810