2777
2789
عنوان

متاهلی شده برام آرزو خوش به حالتون اگر متاهلین و خشبخت هم هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دارم پنج ساله ولی فکر نکنم به سرانجام برسه بعد هم هیچجوره به هم نمی‌خوریم نه از نظر اندام نه خانواد ...

به درد لاجرز میخوره پس

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خوب اگه زیبا نیستی خودتو هرجور شده زیباتر کن و خیلی به خودت برس 

برو باشگاه به اندامت برس

یا هرجا و کلاسی که فک میکنی مختلط هست 

شوهر همچین هم اش دهن سوزی نیس حتی تو خیلی متاهلا شوهرا زناشونو تنها میذارن 

میشه بیشتر توضیح بدین چه جوریه ؟ جواب میده؟

ی چله‌س ک نماز داره و میگن خیلیییی مجربه و سریع هم حاجت میده اما یسری شرایط داره مثلا نباید گناه کنی هرنوع گناهی رو شامل میشه. بزنی تو گوگل خودش میگه بهت. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
ی چله‌س ک نماز داره و میگن خیلیییی مجربه و سریع هم حاجت میده اما یسری شرایط داره مثلا نباید گناه کنی ...

شما جواب گرفتید ؟ خودتونم خانم هستید؟ من برای خودم نمیخوام متاهلم برای یکی میخوام که عاشق دوس پسرشه و فکر دعا گرفتنه به عشقش برسه 

شما جواب گرفتید ؟ خودتونم خانم هستید؟ من برای خودم نمیخوام متاهلم برای یکی میخوام که عاشق دوس پسرشه ...

من خودم میخوام شروع کنم، بله دخترم اما مسئله من برای عشقو عاشقی نیست ولی مطمئنم جوابه. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀