2777
2789
عنوان

بچه ها بعد کلی تحقیق فهمیدم چجوری پول پس انداز کنم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 58 پست

من دوبار ازش برداشت زدم واقعا واریز کردن

برای دعوت بقیه و گرفتن جایزه استفادش میکنم

ولی واسه خرید طلا نمیتونم اطمینان کنم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما هم تو این کاری ؟؟؟ یعنی بلدید ؟؟؟

من طبق تحلیل های اون استاد پیش میرم   طلا برای سرمایه گذاری بلند مدت خوبه ولی یک تحلیلگر می‌گفت  وقت  باردهی بیت کوین واترویومه بیت کوین هم دوروز بعد گفتنش ۷درصد آمد بالا منتظر باردهی اترومیممم

من دوبار ازش برداشت زدم واقعا واریز کردنبرای دعوت بقیه و گرفتن جایزه استفادش میکنمولی واسه خرید طلا ...

خواهرانه میگم  الان طلا گرمی چنده ۴۳۰۰ 

نمیگم چند میلیون 

ی مقدار کم بذار اومد روی گرمی پنج تومن بفروش ی بار انجام بده 

به خاطر پنج سوت طلایی که برای معرفی بهتون میدن چه جوری جرات می کنید که این همه آدم رو تشویق به خرید از این اپلیکیشن ها کنید 

هزار بار هم خرید و فروش بزنید باز هم نمیشه با قطعیت گفت اینها قابل اطمینان هستند چون کلاه برداری ها همیشه بعد از اعتماد کامل اتفاق می‌افته 

الان هم که اعلام کردن هیچ کدوم این اپلیکیشن های فروش مجازی طلا مجوز اتحادیه طلا رو ندارن 

به خاطر بیست هزار تومن هدیه خودت رو مدیون این همه آدم نکن 

من طبق تحلیل های اون استاد پیش میرم طلا برای سرمایه گذاری بلند مدت خوبه ولی یک تحلیلگر می‌گفت وقت ...

ببین این که تابلو بود ایما میرن بالا حتی تا شش ماهه دیگه بین کوین ۱۰۰ هزارتا میشه منتهی تو اون نقطه ی شارپ تندی خواهد داشت 

من صحبتم راجع به پول های کم و ناچیزی ک دیده نمیشن هست 

پولهایی ک اگر نباشن هم نبودش آدمو اذیت نمیکنه 

میگم اگر پول خوردی تو حسابت هست بجای اینکه بدی چیز چرتی بخری بذارش اینجا 

طلا همیشه سیف و امن بوده همیشه صعودی بود تو ی بازه هایی اصلاح خورده منطقیه ولی همیشه رفته بالا ما آشنایان با گرم گرم طلاهایی ک خریده بود خونه دار شد این ی واقعیته 

بیت و اتریوم واقعا حرف ندارن اما برای کسایی ک دانش ورود ب اون بازار را داشته باشن، پول داشته باشن و اینکه تحمل بار روانی اون بازار را داشته باشن خوبه 

آمارهای ما خانوما ک شغل نون و ابداری نداریم این ی قلک خوب میتونه باشه بدون ریسک و کاملا امن

یه سوال میگم به نظرتون آدم ماشینو بفروشه طلا بخره خوبه ؟؟؟؟؟؟

نه اینکارو نکن ببین هیچ وقت همه تخم مرغ هاتو تو ی سبد نذار 

مثلا صد میلیون داری نیازی بهش نداری ی بخشیش را طلا بخر ی بخشش را داخل بازار دیگه اگر علم و دانش بازارهای دیگه نداری بده طلای اب شده بذار کنار 

این ب شرط اینه ک تو تا ی سال ب اون پول نیازی پیدا نمیکنی ولی اگر میگی من میخوام بخرم ولی ممکنه ی ماه دیگه پوله لازمم بشه خب این اشتباهه تموم پولو ی جا سرمایه گذاری کنی

نه اینکارو نکن ببین هیچ وقت همه تخم مرغ هاتو تو ی سبد نذار مثلا صد میلیون داری نیازی بهش نداری ی بخش ...

اخه میدونی عزیزم والا یه ماشین خریدیم خورد تو سرش فقط هیچ سودی ام نکردیم کلی ضرر شد 

حالا همش تحلیلگرا میگن حتی ماشین اضافه داری بفروش طلا بخر 

میخواستمم ببینم خوبه این کار یا نه 

والا ماشینمم همش ضرره ۷ میلیون پول بیمه دادم 

به خاطر پنج سوت طلایی که برای معرفی بهتون میدن چه جوری جرات می کنید که این همه آدم رو تشویق به خرید ...

سلام عزیزدلم جدای از اون کد دعوتی ک معرفی کردم میگم 

شما اصلا کد دعوت رو نزنید، اما چیزی که من راجع بهش صحبت کردم بدون علم بدون تحقیق نبود اساتید بازار طلای مطرح کشور هم اینو معرفی کردن برین خودتون راجع بهش تحقیق کنین ببینین کجا تاحالا کلاهبرداری اتفاق افتاده تو این چند سال

کاملا حق دارین اعتماد نکنین ولی هر بازاری ریسک خودشو داره 

و من گفتم همیشه پول خوردی را میذارم داخلش که انگار نیست هر وقتم نیاز داشتم میفروشم 

اخه میدونی عزیزم والا یه ماشین خریدیم خورد تو سرش فقط هیچ سودی ام نکردیم کلی ضرر شد حالا همش تحلیلگر ...

اگر اون ماشین کالای اضافه هست یعنی مصرفی نیست و قصد فروشش رو در هر صورت دارین 

تبدیلش ب طلای ابشده تا سال دیگه بله سوددهی خواهد داشت 

من برادرم طلای اب شده رو چهار ماه پیش خرید گرمی ۳۳۰۰ رفت روی ۴۷۰۰ فروخت تو چهار ماه هشتاد میلیون سود کرد 

دوباره تو قیمت الان خرید این نوسانگیری هم اگر بدونی کجا وارد و خارج بشی هم خوبه