2777
2789
عنوان

بابام مهریه رو پایین تر از توافق ما بسته‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 94 پست

قانون بیشتر از اینم نمیده تازه  سالی ی دونه یا ۶ماه ی دونه انشالله ب خیرو خوشی سالیان سال کنار هم باشید. اینو بدون مرد اگه بد باشه بدون مهریه فرار میکنی  البته که پشتوانه اس و خیلی مهمه انشالله که انتخابت خوب و عاقلانه س. کاش ۱۱۴میکردید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین عین شوهر من بخدا مهریه که نداد هیچی گفتم ۱۰۰میلبون فقط بده خونه مستقل بگیرم خودش وخانوادش هزار ...

نفقه به گردنشه چقدر پررو هستن بعضیا

آرمان ما آزادیِ توست🇵🇸                برگرد که بر بهارمان می خندند                 یک عده به حال زارمان می خندند                             آنقدر نبودنت به طول انجامید                                         دارندبه انتظارمان می خندند:))💔💔              دل پر زخم زمین گفته کسی می آید....زده فریاد که فریاد رسی می آید...🌙ای شمس عالمی که قمرشد فدائیت...هرکربلا رسیده نشد کربلائیت🌙...درون من قبریست که تخت خواب من است..مرا به جای به خاک،به خواب بسپارید ...گربه دولت برسی مست نگردی مردی...گربه ذلت برسی پست نگردی مردی...اهل عالم همه بازیچه ی دست هوس اند...گر تو بازیچه ی این دست نگردی مردیبُگذر،بُگذار،بُگذردروزهایی که روزمانیست..روزگاری روزماهم میرسد...همچوخورشیدبه ذرات جهان قسمت کن...گرنصیب توزگردون همه یک نان باشد...ودرآخرنه رنگی باقی می ماندونه نژاد،آنچه باقی می ماند انسانیت توست...چون ایران نباشد تن من مباد🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج💝 یا الله❤️اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💗💞
دیگه توافقی بود خب بین خودمون الان رفته زیر توافق ما یه چیزی بسته این ناراحتم میکنه به قول کاربرا وق ...

ول کن مهم نیست مهم اینه شوهرت طرف توعه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
یا خداااااا چه آدم هایی پیدا میشن 😭بخدا بگرد یه راهی پیدا کن زندونش کن

دیشب تاپیک زدم رفته شمال گردش درصورتی که هنوز ۴۰روزبیشتر ازجداییمون نگذشته چطور انقدر راحت با ندیدن بچه اش کنار امد چطور باخراب شدن زندگیش راحت کنار امد سر۴۰روز رفته گردش درصورتی که بچه اواره خونه پدرم شده همه بهش ترحم میکنن اون دنبال خوش گذرانی من دارم پرستاری بچه میکنم ی خانمه برگشته میگه حقت توبراش سم بودی نمیدونم تو منفعت طلبی به فکرخودتی بعد تومیگی برو شکایت کن ی عده میگن حق داشته 🙄🤨

وقتی نتونی زندگی کنی 1 با 1000تا فرق نداره فقط میخوای تموم بشه

اول زندگی برات مهریه مهم باشه و اینجوری شوخی کنی خدا اخرشو بخیر کنه

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
یا خداااااا چه آدم هایی پیدا میشن 😭بخدا بگرد یه راهی پیدا کن زندونش کن

راهش اینه مهریه رو بزارم اجرا دادخواست نفقه بدم من که مهریه رو نبخشیدم فقط نخواستم فعلا بگیرم ولی ۷سال باادم معتاد زندگی کردم آرامش نداشتم اعصاب برام نمونده الان فقط دنبال آرامشم نمیخوام اسیر دادگاه بشم باز بااون عوضی سر وکله بزنم فقط میخوام خودمو بچه ام توارامش زندگی کنیم 

۱۱۴ تا سکه میدونی چند تومن پول میشه؟من ۳۰۰ تا گذاشتن ولی الان پسره میگ من ۱۰۰ میلیون تومن میدم از زن ...

اره والا قانون با مردا است و مردی که نداشته باشه باید پیر بشی و منتظر که سالی یه دونه سکه بده !

الان خرج بچه هاشونو نمیدن چه برسه سکه بدن 

تازه باید وکیل بگیری و تو دادگاه ها پیر بشی

نفقه به گردنشه چقدر پررو هستن بعضیا

میگه ندارم میخوان چیکارم کنن بندازیم زندان منم گفتم پس حق نداری بچه رو ببینی گفت نمییام دیدنش اصلا براش مهم نیست الانم ۴۰روز نشده رفته گردش شمال تاپیک آخرمو بخون گفتم خودش نداره پدرش بده اون بازنشسته هست حقوق داره قانون میگه درصورتی که پدرش بمیره یا گم بشه پدر بزرگ بایدنفقه بده الان که پدرش هست نمیشه مملکت ماهمچین قانون درست حسابی نداره 

۱۱۴ تا سکه میدونی چند تومن پول میشه؟من ۳۰۰ تا گذاشتن ولی الان پسره میگ من ۱۰۰ میلیون تومن میدم از زن ...

خوشبحالت ۱۰۰میلیون رو بازمیده شوهرمن راضی نشد ۱۰۰تومن هم بده بابچه یکساله بدون هیچی طلاق گرفتم 

2810