2777
2789
عنوان

بابام مهریه رو پایین تر از توافق ما بسته‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 94 پست
کار پدرت خیلی اشتباه وزشت بود گلمحالا هم دیگه نمیتونی اعتراضی بکنی113تاهم خوبه کم نیست اگه نامزدت ...

زشت و اشتباه ؟؟؟؟؟ 

چی میگین اخه 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا از روز اول تهدیدش کردی به مهریه؟ازدواج نکن زوده برات

تاپیک قبلیم هست چون قرار شده بود جشن عروسی بیوفته سال بعد که دانشگاه من تموم میشه این فاصله یک سال قرار بود جشن مفصل بگیره برای عقد که تعاونی مسکن شوهرم بهش گفتن باید پول زمین بریزه به حساب دستش خالی شد بابام هم در حد چیزی که من میخواستم یعنی باغ ویلا و مراسم و تشریفات و عکاسی فیلمبرداری اینا رو هم بنده خدا بازنشسته است نمیتونه یه جا خرج دانشگاه منم داده این همه وقت.

حالا من سر دلگیری از این موضوع گفتم خودم یکم لوس کنم براش زنگ زدم که برگشته اینو میگه 😖

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

به نظرم همون ۱۱۳ تاهم زیاده و غالبا پرداخت نمیشه

سخت نگیر عزیزم

آرمان ما آزادیِ توست🇵🇸                برگرد که بر بهارمان می خندند                 یک عده به حال زارمان می خندند                             آنقدر نبودنت به طول انجامید                                         دارندبه انتظارمان می خندند:))💔💔              دل پر زخم زمین گفته کسی می آید....زده فریاد که فریاد رسی می آید...🌙ای شمس عالمی که قمرشد فدائیت...هرکربلا رسیده نشد کربلائیت🌙...درون من قبریست که تخت خواب من است..مرا به جای به خاک،به خواب بسپارید ...گربه دولت برسی مست نگردی مردی...گربه ذلت برسی پست نگردی مردی...اهل عالم همه بازیچه ی دست هوس اند...گر تو بازیچه ی این دست نگردی مردیبُگذر،بُگذار،بُگذردروزهایی که روزمانیست..روزگاری روزماهم میرسد...همچوخورشیدبه ذرات جهان قسمت کن...گرنصیب توزگردون همه یک نان باشد...ودرآخرنه رنگی باقی می ماندونه نژاد،آنچه باقی می ماند انسانیت توست...چون ایران نباشد تن من مباد🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج💝 یا الله❤️اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💗💞

هزار تا هم مهریه داشته باشی آخرش همون ۱۱۴تا میرسه من خودم تازه جداشدم قشنگ میدونم قانون چجوری بعد مهریه به دردت نمیخوره زیاداهمیت نده چون اگه پولدار باشه فقط سالی یکی بهت میدن اخه به چه دردت میخوره الان من جداشدم کی مهریه داد بهم خیلی راحت گفت ندارم واقعا هم نداشت دیدم برم دنبالش تهش میره زندان برای من که پول نمیشه بیخیال شدم گذشتم  جداشدم آدم خدایی نکرده خوشبخت نباشه زندگیش خراب بشه دیگه مهریه به درد نمیخوره مهم خوشبختی 

هزار تا هم مهریه داشته باشی آخرش همون ۱۱۴تا میرسه من خودم تازه جداشدم قشنگ میدونم قانون چجوری بعد مه ...

دقیقا

مهریه یک دینه که مرد باید پرداخت کنه و بیش از حد توانش اصلا نباید مهر بزنه چون هم دروغه هم شرعا مدیون میشه

حتی همون ۱۴ سکه هم خیلیا توان پرداخت ندارن چه برسه به ۱۱۴ تا و ۵۰۰ تا

فقط شده وسیله ای برای پز دادن و الا چیزی دستشون رو نمیگیره 

مرد اگه نخواد بده کاری میکنه که زن بگه مهرم حلال جونم آزاد

آرمان ما آزادیِ توست🇵🇸                برگرد که بر بهارمان می خندند                 یک عده به حال زارمان می خندند                             آنقدر نبودنت به طول انجامید                                         دارندبه انتظارمان می خندند:))💔💔              دل پر زخم زمین گفته کسی می آید....زده فریاد که فریاد رسی می آید...🌙ای شمس عالمی که قمرشد فدائیت...هرکربلا رسیده نشد کربلائیت🌙...درون من قبریست که تخت خواب من است..مرا به جای به خاک،به خواب بسپارید ...گربه دولت برسی مست نگردی مردی...گربه ذلت برسی پست نگردی مردی...اهل عالم همه بازیچه ی دست هوس اند...گر تو بازیچه ی این دست نگردی مردیبُگذر،بُگذار،بُگذردروزهایی که روزمانیست..روزگاری روزماهم میرسد...همچوخورشیدبه ذرات جهان قسمت کن...گرنصیب توزگردون همه یک نان باشد...ودرآخرنه رنگی باقی می ماندونه نژاد،آنچه باقی می ماند انسانیت توست...چون ایران نباشد تن من مباد🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج💝 یا الله❤️اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💗💞
تاپیک قبلیم هست چون قرار شده بود جشن عروسی بیوفته سال بعد که دانشگاه من تموم میشه این فاصله یک سال ق ...

خب هزینه  همون تعاونی مسکن که داره خرج عروسی داره خرید جهیزیه هم هست بعدم پدر شما جهیزیه که نداده دیگه حداقل یه جشن رو بگیره نمیشه همع هزینه ها پای پسر بیچاره مگه غول چراغ جادو هستن با این همه هزینه های کمر شکن 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
منی که با مهریه هزار سال پیش عقد شدم وجالب اصرار خود بابام بود فقط وفقط برااینکه بگن به به چه چه چه ...

عزیزم اگه مهریه ات زیادم بود باز سالی ی سکه بهت میدم  قانون الان این سکه هم الان ۵۰میلبون سالی ۵۰تومن چه دردی ازت دوا میگرد اونم انقدر زرنگ هستن که کلی تبصره وماده میزارن توپرونده اززیرش درمیرن مونده به انصاف خودطرف که آدم روبدون هیچی ول نکن منم تازه جداشدم با ی بچه یکساله مهریه که نداد هیچی نفقه بچه هم نمیده  دیدنش هم نمی‌یاد ولمون گرد به امون خدا بدون هزارتومن پول رفت 

عزیزم اگه مهریه ات زیادم بود باز سالی ی سکه بهت میدم قانون الان این سکه هم الان ۵۰میلبون سالی ۵۰توم ...

یا خداااااا چه آدم هایی پیدا میشن 😭

بخدا بگرد یه راهی پیدا کن زندونش کن

مثلا۲۰۰تا بیشتر بود چی میشد؟😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
دقیقامهریه یک دینه که مرد باید پرداخت کنه و بیش از حد توانش اصلا نباید مهر بزنه چون هم دروغه هم شرعا ...

افرین عین شوهر من بخدا مهریه که نداد هیچی گفتم ۱۰۰میلبون فقط بده خونه مستقل بگیرم خودش وخانوادش هزارتومن ندادن بچه یکساله هم دارم تازه به بچه هم نفقه نمیده دیدنش هم نمییاد گفتم جهنم نفقه هم نخواستم فقط طلاق وحضانت رو بده برو پی کارت 

مگه میخوای مهریه بگیری بعدا؟؟😑😑برا مهریه ازدواج میکنی مگه 

بخوای هم بگیری بیشتر از ۱۱۴ تا بهت تعلق نمیگیره

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
مثلا۲۰۰تا بیشتر بود چی میشد؟😐

دیگه توافقی بود خب بین خودمون الان رفته زیر توافق ما یه چیزی بسته این ناراحتم میکنه به قول کاربرا وقتی میشه سالی یک سکه دیگه چه فرقی داره 

2810