پاستیل_پشمکپور مدیر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 3897 عنوان بیایید بازی بگید | مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 389 پست مهمونی دارم، میخوام بازی های کارتی و اینجورچیزا بخرمچی پیشنهاد میکنید؟ 💜ARMY💜 1403/08/25 | 11:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
park_iliya عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 1528 اصن فکر نمیکردم تو نینی سایت آرمی باشه، جدیدا با ارمی های نی نی سایت آشنا شدم😂اره من حتی با یکیشون ... آرمی دختر خیلییی زیاد هست،ولی پسر نیس اصلا 😂 بهبه خوبه 🤣 با کیا آشنا شدی جدیدا؟ ب جز من و محمد..؟
park_iliya عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 1528 ای خودااا بچهههههههخوشبختم خوشبختم😂💜 بچه؟ نیستممممم 😭😂 بزرگ شدم بیست سالمه خیلی بزرگممممم 😔😂 همچنین همچنین همچنین عزیز 😂🤣💜
پاستیل_پشمکپور مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 3897 آرمی دختر خیلییی زیاد هست،ولی پسر نیس اصلا 😂 بهبه خوبه 🤣 با کیا آشنا شدی جدیدا؟ ب جز من و محمد..؟ اره از 9 ساله تااااا 73 ساله که مامان بزرگ خودمه 🤣😂تو ایران فن بوی کم داریم وگرنه تو خارج پرهاووم... تو دت دت چندتایی دوست دارم، البته دخترن 💜ARMY💜
پاستیل_پشمکپور مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 3897 بچه؟ نیستممممم 😭😂 بزرگ شدم بیست سالمه خیلی بزرگممممم 😔😂 همچنین همچنین همچنین عزیز 😂🤣💜 بچه اییییصداتو نمیشنوم🤣 💜ARMY💜
park_iliya عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 1528 اره از 9 ساله تااااا 73 ساله که مامان بزرگ خودمه 🤣😂تو ایران فن بوی کم داریم وگرنه تو خارج پرهاووم. ... بهبه 😂 خدا حفظشون کنه 😂 ،مطمئنی نهایتش هفتادو و سه ساله؟ بیشترم داریما 😔💜 کم داریم؟ کاش کم داشتیممممم ،اصلا نداریمممممم 😂😂 آره بقیه کشورا زیاده ولی ایران مث همیشه برعکسه 😔😂 عههه میشناسم تاپیکو مخصوص آرمیاس 😂 همشون دخترن پسر نیس 😔💜
پاستیل_پشمکپور مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 3897 بهبه 😂 خدا حفظشون کنه 😂 ،مطمئنی نهایتش هفتادو و سه ساله؟ بیشترم داریما 😔💜 کم داریم؟ کاش کم داشت ... مرسییی ممنون💜بیشترو ندیدم😂ایشالا خودمون تا اون موقعه ارمی بمونیم، اره دخترا اونجاییم، پسر فقط تو و محمد اید 💜ARMY💜
jeon_tae عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1170 منم خوشحال شدم از آشنایی💜 به جز من یکی دیگه هم هست 😂 @park_iliya 💜 دیگه بیشتر از این بلد نبودم � ... یا ابلفضل العباس...پروفتو برداشتم بونوبونویا؟🦘🦋
jeon_tae عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1170 مرسییی ممنون💜بیشترو ندیدم😂ایشالا خودمون تا اون موقعه ارمی بمونیم، اره دخترا اونجاییم، پسر فقط تو و ... بیا برو با اکس من رفیق شو انقد بچه ماهی عههه ارمیهههه باهم برید گشت بزنین تو رشت بونوبونویا؟🦘🦋