🦋 سلام بر شما ای مولایی که هرکس شما را یافت به تمام خیر و خوبی ها رسیده. سلام بر شما و بر روزی که با آمدنتان، زمین از خیر و خوبی لبریز خواهد شد.
📚 صحیفه مهدیه، زیارت حضرت بقیة الله ارواحنا فداه در سختیها
♡♡♡♡♡
برای تعجیل ظهور و سلامتی آقا امام زمان ارواحنا فداه هرچنتا صلوات که میفرستی اینجا اعلام کن♡
اللهمعجللولیکالفرج
السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بریدم خسته شدم از غصه مظلومان جهان ،خسته ام از دستان ناتوانم ،بریدم از اشکهای بی امانم ،از یاد گرسنگان جهان لقمه در گلویم مثل بغض فرو خورده ،گیر کرد و پایین نرفت ،کی میایید آقا جانم ،و منی که به هیچ کس تا حالا آقا جان نگفته بودم ،،،،،جان مادر عزیزت ،بیا .....زود زود زود ،،،،
امام زمان من همیشه قبولت داشتم و برای سلامتیت آیت الکرسی میخوندم به عشق تو تا الان که ۲۸ سالمه دامنم ...
سلام خواهرم مگه میشه امامی از شیعیان و فرزندانش غافل بشه ؟! ایشون کاملا به احوالات ما احاطه دارند با ناراحتی ما ناراحت میشوند و با خوشحال ما ،دلشاد .. دعای خیر میکند کنار ما هستند در فراز و نشیب زندگی وقتای که طبق حکمت خدا مجبور به صبر هستیم ،صبر به ما تلقین میکنند و برای رهایی ما از مشکلات عنایت ...
خواهر از هر چیزی در دنیا کُدی داره کد مشکلات توکل به خدا صبر و تلاش هست ...و بعد سختی آسانی هست . به شرط رعایت تقوا ...
وقتی ان شاالله به زودی چشمت به دیدار امام و مولات روشن شد ،دیگه غمی به دلت نمیمونه ...
خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم