2777
2789

✧  ✧

🦋 السَّلامُ عَلَيْكَ يا عَديلَ الْخَيْرِ...

🦋 سلام بر شما ای مولایی که هرکس شما را یافت به تمام خیر و خوبی ها رسیده. 
سلام بر شما و بر روزی که با آمدنتان، زمین از خیر و خوبی لبریز خواهد شد.

📚 صحیفه مهدیه، زیارت حضرت بقیة الله ارواحنا فداه در سختیها

♡♡♡♡♡

برای تعجیل ظهور و سلامتی آقا امام زمان ارواحنا فداه هرچنتا صلوات که میفرستی اینجا اعلام کن

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

به یاد آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف باشیم♡

💠 آیت الله جاودان:

ببینید همه شما امامِ زمانِ تان را می شناسید.

ما یک امام زنده داریم که حی و زنده است. 

امروز روی همین کره زمین زندگی می کند، 

در میان ما رفت و آمد می کند. 

ممکن است شب احیاء به ده جا ، صد جا از مجالس احیاء سر زده باشد.

ما یک امام زنده داریم. 

او دائما به فکر ماست. 

باور کنید غصه شما را می خورد. 

برای شما و همه دعا می کند. 

🦋 حالا در بیست و چهار ساعت دو دقیقه به یاد ایشان باشید، دو دقیقه. 

تجربه کنید و امتحان کنید ببینید چه می شود. 

آن روز آدم بهتر می شود، 

پاک تر می شود،

مشکلاتش کمتر می شود، 

دلخوش تر است، 

راحت تر است.

🦋 بعد از نماز صبح یک دعای خیلی مختصر در اواخر مفاتیح هست که زیارت امام زمان است.

اولش این است: 

«اللهم بلغ مولای صاحب الزمان» 

[اگر در منزل مفاتیح داشته باشید، 

آخرهایش را نگاه کنید، 

دعای ندبه در اواخرش هست و ندبه که تمام می شود این زیارت است] 

اگر همت کنید و این را بیاورید جزء برنامه های زندگی تان نتیجه اش را می بینید.

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

🦋 شما تصور می کنید که او از نظرها پنهان است ولی خبر ندارید که چشم ها از دیدن او محروم است اما اشعه انوار او برهمه این دلها می تابد.

🦋 خودش فرمود: "ما شما را فراموش نمی کنیم، ما مراعات شما را از دست نمی دهیم."

همه شما تحت نظر او اید، سعی کنید از این نظر بیگانه نشوید. 

🦋 نماز را اول وقت بخوانید، رابطه را با خدا حفظ کنید، قرآن را هر روز بخوانید، به او هدیه کنید. با این دو عمل ، هم به مبدأ عالم مرتبط اید، هم به حجت او...

سعادت دنیا وآخرت نصیب همه شماست.

🖋آیت الله وحید خراسانی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🦋 آیت‌الله کاشانی فرمودند: 

شخصی به نام نوروزی برای من نقل کرد: 

پسرم مریض شد ‌وقتی دکتر بردم گفتند سرطان است، 

چندین دکتر مراجعه کردم، 

همه گفتند درد ایشان درمان ندارد، 

ناچار پسرم را به انگلستان بردم، 

تا آنجا هم بعد از چند روز آزمایش و عکسبرداری همین تشخیص را دادند و گفتند اگر عمل هم بکنید فایده ندارد، 

بارها به خدا عرض کردم که خدایا این همه ثروت را که به من عنایت فرموده ای از من بگیر، 

فقط این یک پسر را برای من نگه دار، 

عاقبت پسرم را از بیمارستان انگلستان مرخص کردم، 

سوار هواپیما شدیم به طرف تهران، 

در حالی که سِرُم دستش بود و از شدت درد ضعیف و رنجور شده بود. 

یک نفر در هواپیما به من گفت این مریض را چرا اینجا آوردی؟

گفتم کجا ببرم؟ 

گفت: مسجد مقدس جمکران! این جور مریض ها را باید حضرت صاحب الزمان علیه السلام شفا بدهد. 

من در همان هواپیما نذر کردم که اگر خداوند پسرم را شفا دهد یک بیمارستان به نام مسجد مقدس جمکران بنا کنم، 

شروع کردم در هواپیما با امام زمان علیه السلام راز و نیاز کردن، 

عرض کردم: ای پسر فاطمه به حق فاطمه زهرا سلام الله علیها به این پسر شفا عنایت فرما! 

ادامه پست بعدی💚

🦋 آیت‌الله کاشانی فرمودند: شخصی به نام نوروزی برای من نقل کرد: پسرم مریض شد ‌وقتی دکتر بردم گفتند س ...

در همین حال بودم که یک مرتبه پسرم از خواب بیدار شد و گفت: 

بابا به من انار بده! 

گفتم: چشم، تهران برای شما انار می دهم. 

بار دوم از خواب بیدار شد و گفت: 

بابا به من بیسکویت بده! 

معلوم شد که در خواب دیده سید بزرگواری برای ایشان انار آورده و فرموده شما خوب شدید سِرُم را بیرون بیاورید! 

چون تهران رسیدیم سِرُم را از دست ایشان بیرون آوردم دیدم حالش خیلی خوب است چند روز در تهران ماندیم، 

به دکترها مراجعه کردم آزمایش و عکسبرداری گفتند پسر شما سالم است! 

چون قبلا دیده بودند گفتند این فقط معجزه بود که خداوند به حرمت حضرت صاحب الزمان علیه السلام و مسجد مقدس جمکران ایشان را شفا داده است. 

📚شیفتگان حضرت مهدی علیه السلام، ج٣

سلام پدر مهربانم،

مهدے جان♡

🦋 گاهی که بازی دنیا اشکم را در می‌آورد، 

به ازای قطره قطره اشکی که می‌ریزم، 

خروار خروار بار شرمندگی را روی شانه‌ام احساس می‌کنم.

🦋 چرا من برای دنیا این قدر غصه می‌خورم و اشک می‌ریزم،

اما برای نیامدن تو نه؟!

🦋 دنیا چقدر عزیزتر از توست که این گونه دلم را به نام خودش زده و اشکم را در غصه‌هایش جاری کرده؟! 

🦋 کاش یک روز می‌رسید که جای تو و دنیا در دلم عوض می‌شد،‌ آن وقت تا یاد تو می‌افتادم اشکم جاری می‌شد و تا احساس می‌کردم کمی از دستم دلگیری، آسمان روی سرم خراب می‌شد!

🦋 من از تو شرمنده‌ام و دنیایی پوزش به تو بدهکارم. 

اصلا مگر با عذرخواهی می‌شود بار این شرمندگی را کم کرد؟! 

🦋 هرگز. باید زیر بار این شرمندگی مُرد. 

مرا ببخش برای این همه عاشق نبودن!

وقتت بخیر محبوب خدا♡

📌محسن‌عباسی‌ولدی 

قدم برداشتن با آقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف🦋🦋

🦋 چه لذتی دارد که انسان با امام زمانش قدم بردارد.

(قدم‌برداشتنِ معنوی و روحی) 

🦋 صبح که از خواب بلند می‌شوی فکر می‌کنی امام زمانم از من چه انتظاری دارد؟ 

باید چه شیعه‌ای باشم؟

همان زندگی و همان قدم‌برداشتن، قدم امام زمانی است.

🦋 شب به رختخواب می‌روی نگاه می‌کنی می‌بینی امام زمانت به تو لبخند می‌زند. 

از دست تو‌ شاد است. دعای خیر برای تو می‌کند. می‌فرماید امروز دل مرا شاد کردی. از صبح با تو بودم ذره‌ای نافرمانی از تو ندیدم.

🤲خدایا، این شیعه‌ی من است، از صبح با او بودم. به محبت من کارهایش را انجام داد. به گناه رسید، مرا به یاد آورد، چشم‌هایش را بست، دستش را کشید و قدمش را قطع کرد. و حالا دارد می‌خوابد. خدایا، رحمتت را بر او زیاد بفرما. 

🦋 آن‌وقت این شخص نزد امام زمان ارواحنافداه عزیز و محبوب می‌شود.

قرآن می‌فرماید: «طُوبَىٰ لَهُمْ» (رعد/٢٩) خوش به حال شما که این‌طور قدم‌به‌قدم با امام زمان ارواحنافداه حرکت کردید. 

🦋 استاد اخلاق حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی

🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋

💚 حضرت صاحب‌الزّمان عجل‌الله‌تعالی‌ فرمودند: 

💚 به شیعیان و دوستان ما بگوئید که خـدا را به حقّ عمه‌ام 
🌷حضرت زینب (سلام‌الله‌علیها) 
قسم دهند که فرج مرا نزدیک گرداند.

💚 شیفتگان حضرت مهدی (عج)، جلد۱، صفحه ۲۵۱

2810