2777
2789
اره همینو گفت دقیقا

بابا من این ادمو از هزارکیلومتریمم نمیزارم رد شه تعجب میکنم چرا تاالان شیاف نشده

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

این پسره و حرفاش مشکل اصلی نیست! 

مشکل و ایراد اصلی و اساسی شمایی! 

عذر میخوام ولی حتما ب روانشناس مراجعه کن ریشه یابی بکنه ببینه علت اینکه حاضری اینهمه خفت و خواری رو تحمل بکنی چیه؟! 

چی باعث شده ک خیلی زودتراز اینا بلاکش نکنی

چی برسر عزت نفست اومده ک اینهمه توهین رو میشنوی و بازم داری روش فکر میکنی... 

ازین مهلکه هم جون سالم ب در ببری با این اوضاع و احوالت جای دیگه ای بدجور سرتو ب باد میدی و زندگیتو ب فنا میدی... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا توهین میکنی؟؟؟ در آمد خیلیا زیر ۲۰ هستش توهین نکنبعدشم خیلیا با این ۲۰٫۳۰ تومن خیلی کارا کردن ای ...

من کی توهین کردم؟؟؟؟با درامد کسی کاری ندارم.وای وقتی کسی خودش چیزی نیست حق داذه به یکی دیگه بگه تو باید کمبودایه منو جبران کنی و علنا سواستفاده منه.چه مرد چه زن.

اینقد خوشم میاد از امثال شما که اینجوری سواری میدین به بقیه و ساده لوح و ..... هستین چون زندگی باهات ...

فکر‌کنم اسی فتیش تحقیر شدن داره احتمالا اقاس وگرنه این همه تاپیک و این همه تکرار. عادی نیست

2805

اومدم مجدد بگم  خاک بر سر پسری که ۳۷ سالشه و آسمون جوله و یه لّا قباست   اما از زن توقع داره جهاز گرون بیاره.  مرتیکه ی قوزمیت.

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
اومدم مجدد بگم خاک بر سر پسری که ۳۷ سالشه و آسمون جوله و یه لّا قباست اما از زن توقع داره جهاز گر ...

من کف پامم نمیدم همچین قوزمیتی لیس بزنه

پی پیمو نمیذارم جلوی همچین آدمی بخوره

از بس که پررو و بی لیاقت و دریده

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

خداوکیلی حالت خوبه؟ ۳۷ سالشه ی خونه هنوز نتونسته بخره میدونم وضع جانعه بده ولی دیگه بعد ۳۷ سال ی خونه رو میشد بخره

وامتو میخواد حقوقتم میخواد جهیزیه خوبم میخواد؟ همه چیزایی ک تو ۳۷ سال خودش نتونسته بخره رو از تو میخواد؟

چندشم شد اصلا مطمئنی مرده؟

خداوکیلی حالت خوبه؟ ۳۷ سالشه ی خونه هنوز نتونسته بخره میدونم وضع جانعه بده ولی دیگه بعد ۳۷ سال ی خون ...

مرد نیست .نره

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم