2777
2789

واقعا بهت گفت بخوری بخوابی شبم حال کنی من کار کنم؟همینو گفت؟؟😳😳😳

وقتی گفتی یخچال سایدو نبل صدتومنی باخودم گفتم حتما پسره ی خونع حدااقللل ۱۰۰ متری جای خوب داره 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینقد خوشم میاد از امثال شما که اینجوری سواری میدین به بقیه و ساده لوح و ..... هستین چون زندگی باهاتون خیلی راحت

وقتی خودتون میخواین ازتون سواستفاده کنن و تیغتون بزنن ما دیگه چی بگیم

زندگی آدمای معلوم الحال و داغون اینجوریه

چه پرو... این دیگه کیه پیدا کردی واقعا.

پدر و مادر دختر بابت جهزیه لطف می کنن و مسئولیتش رو تقبل می کنن و هر کمکی از طرف خانواده ها در حقیقت لطف محسوب میشه نه وظیفه!! وگرنه خیلی ببخشید خودتون اول زندگی باید پاره می شدید تا بخواید یه تیکه لوازم بخرید.

وقتی جهیزیه با خانواده تو هست وام ازدواجت رو هم خانوادت باید بگیرن نه اون.

اینا رو برو بهش بگو بعد هم جدا شو.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

نه بخورم چیزی نمیگه ولی ذاتا اینو که میگه دیگه من دست نمی‌زنم ، همیشه اینجوری نیست ولی کلا میخام بگم ...

این ازون شوهرایی میشه که همیشه سر اخلاقاش باهاش مشکل داری بدترم میشه حتی 

سر و گوشش نمیجنبه؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤                       

وقتی یه دختر واسه خودش ارزش قائل نباشه و مثل احمقا رفتار کنه نتیجه اش میشه همین دوستان میبینید؟؟دخترایی که میخوان به هر قیمتی فقط شوهر کنن.... آخه سگ بشاشه به این شوهر خودتون و دارین با خاک یکسان میکنید واسه سیاه کردن صفحه دوم شناسنامه تون 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

خیر این رفتارها طبیعی نیست . تمام کسانی که شوهر این مدلی دارن یا طلاق میگرن یا میان نیرنی سایت آهدو ناله میکنن که پشتیبان برا طلاق ندارم یا میان میگن با بچه چطور طلاق بگیرم ؟؟ 

پس فکر نکن این رفتارها و بگومگوها طبیعی و عادی هستند خیر عادی و طبیعی نیست  . باید با کسی ازدواج کنی که برات احترام و ارزش قائل باشه . 

تاپیکت هم که گفتی تکراریه !!!!

معلومه تاپیک های قبلی همه سرزنشت کردن و الان دوباره تاپیک زدی شاید برای دل خوشی تو دو نفر بیان بگن آره این رفتارا طبیعیه !

بنابراین : چو دانی و پرسی سوالات خطاست ....

این نیز بگذرد .....

دختر مگ خر مغزتو گاز گرفته.لعنتی خونه ک نداره مغازم نداره کمبوداشو میخواد با جهازو کار شما جبران کنه.

این از باباش ناامید شده چشم بسته ب شما و بابات 

این پسر زجرکشت میکنه

ول کن برو تا نابودت نکرده

بعد میگ خرجتو خودت بده.ی پولیم ازت میگیره 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اسی تو یه خانم ۳۰ ساله با عقل کامل هستی و خودت خوب و بد رو دیگه باید تشخیص بدی اگه به خودت احترام نمیذاری حداقل به خانواده ات و زن بودنت احترام بذا. جان دلم این آقا ذره ای حس عشق تو وجودش نیست در ضمن درسته جامعه و وضع اقتصادی خرابه اما مردی که تو ۳۷ سالگی جز یه ماشین هیچی نداره یه آدم مفت خور و بی عرضه اس میخوای این بابای بچه هات بشه؟پس فردا هزینا اونا رو کی تامین میکنه

در ضمن این عوضی برا زمین بابات، وام تو ،جهیزیه ات نقشه کشیده به خودت بیا

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

خودت چی فکر میکنی؟تو فقط دنبال تأییدی وگرنه هر آدمی یه بار اینارو از رو بخونه میفهمه این به درد زندگی نمیخوره 

توهم میفهمی ولی دیر....وقتی که یه بچه هم داری و دستت هیجا بند نیست

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

بهترین کار اینه از همین الان تصمیم بگیری بدون هیچ توضیح و توجیهی از همه جا  بلاکش کنی و کلا باهاش کات کنی . 

اینجوری  بهترین جواب رو بهش دادی تا بره بسوزه  بفهمه که تو برای اون ارزش قائل نیستی  همون طور که اون برات ارزش قائل نبوده.

یعنی حتی ارزش نداره که بهش پیام خداحافظی بدی .

این نیز بگذرد .....
2810