2777
2789

ببین منو شوهرم ۷ سال دوست بودیم بابای من خیلی پولداره ولی شوهرم و خانوادش نه معمولین ، شوهرم سر جهیزیه باهام دعوا میکرد که انقد نخر من که خونه ازخودم ندارم بیخودی نگیر همش بحثمون بود . وقتی طرف حتی یه خونه از خودش نداره گوه میخوره توقع داشته باشه مارک ببری اصلا گوه میخوره بگه وام ازدواج بده خیلی اعصابمو خورد کردی اول صبح 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
هم وامو میخاد هم جهاز عالی میخاد هم ازت میخاد بری سرکار ؟بعد چجور موندی باهاش تا الان؟وای من خیلی فش ...

همه اینا در مقابل یه گشت و گذاره. تنها چیز خوبی داره اینه که اهل گشت و گذاره 

کاربری دست ٣ نفره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نیست.مشخص دنبال چیه.بلاک کن بدون کوچکترین توضیحی.

من موقع ازدواج جهزیه نبردم(شرابطش نداشتم)گفت غمت نباشه دوتابی کم کم میگیریم وگرفتیم.

از این برا تو ادم در نمباد.ادمی که چشش دنبال پول و قسط و درامد تو.تازه مبگه زنا دنبال پولن!!گوزمیت تو سیو هفت سالته از بابات میخوای پول بگیری،یه خونه نداری،بعد بقیه دنبال پول توان!!!

۲۰,۳۰تومن که پپلی نیست بهش مینازه.الان خیلی درامدا اینه و حتی بیشتر از این خیلیا.

بلاک کن،هیچ توضیحی بهش نده‌.اون پولی که میخپای سر این حروم کنی،ببر بده مشاور لااقل نجاتت بده.

نه چرا دیدم این سطح پایین تر و بدترین کیسم بود ولی چند سال باهاش بودم و چون خیلی دیوونه بازی درورد ک ...

اگر عاشقت شده بود این حرفا رو نمیزد و انقدر پرتوقع نبود. تلاششو میکرد برای ساختن یک زندگی خوب

ببین منو شوهرم ۷ سال دوست بودیم بابای من خیلی پولداره ولی شوهرم و خانوادش نه معمولین ، شوهرم سر جهیز ...

تو که بابات پولداره اگه این چیزارو ازت میخواست میکردی براش؟ 

یه سری حتی داشت با گریه می‌گفت عزیزم اصلا نگران نباش اگه وضعیت مالیمون بد شد زمین بابات هست. داشت گریه میکرد که کات نکنم باهاش

کاربری دست ٣ نفره

حتما خرج اون گشت و گذار هم با تو هست 

اینی که من  میبینم پول خرج نمیکنه

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

نمیدونم چرا راه درستو میدونی،بقیم میگن اما ول نمیکنی اونو؟هدفت صرفا شوهر کردن که بسم‌الله.سال بعد تاپیک میرنی حاملم نمیتونم حدا شم.اماهدفت ازدواج خوب و با عشق با یه ادم درست بزن زیر همه چی.

حتما خرج اون گشت و گذار هم با تو هست اینی که من میبینم پول خرج نمیکنه

نه نمی‌ذاره من خرج کنم ولی خیلی با حساب کتاب خرج می‌کنه مثلا میریم پیک نیک یه تنقلات می‌خریم خیلی خوشش بیاد میگه اونو بزار ببرم خونه 😁

کاربری دست ٣ نفره

خواهر من 

عزیزه من 

تو اصلا متوجهی داری چیکار میکنی؟

من اولین بارمه انقد فشاری شدم تو نینیسایت

تو داری زندگیتو با یه پسر ۳۷ ساله اس و پاس که هدفش از ازدواج فقط پول دراوردنه و تورو مثل دستگاه چاپ پول میبینه میخای سیاه کنی؟

بیشتر فکر کن تروخدا 

2810