2777
2789
عنوان

چهره ای زیبا

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 45 پست
ببین یچی میگم مثلا من همه چیش ب دلم نشسته و دوسشم دارم فک کن شب عقدمون همه فامیل بشینن مسخرهه کنن ...

ببین اینو یادت باشه تو ایدالترین و بی نقص ترین ادمم کنارت بشینه فایل یچی برا حرف زدن و مسخره کرده پیدا میکنه نگران این قضیه نباش 

این کم اهمیترین موضوعیه که فکرت مشغولش شده 

چند سالته طرز فکرت چقد ناپخته و سطحیه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدلم نشسته ولی مامانم میگه باید خشکل باشه

تو میخوای باهاش زندگی کنی نه مامانت

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
ببین اینو یادت باشه تو ایدالترین و بی نقص ترین ادمم کنارت بشینه فایل یچی برا حرف زدن و مسخره کرده پی ...

خب استرس دارم نمیدونم چیکار کنم یجور فوبیا دارم ب ازدواج ۲۸ سالمه  خاستگارمم ۳۰

خب استرس دارم نمیدونم چیکار کنم یجور فوبیا دارم ب ازدواج ۲۸ سالمه خاستگارمم ۳۰

اروم باش عزیزم استرس برا چی اخه 

اگه قصد ازدواج داری الکی الکی نپرون 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
همه‌جا آدم این مدلی پیدا میشه به خصوص تو شهرای کوچیک باید بی محل باشی نسبت به این موضوع

اره  ولی من اخلاقشو حیلی دوست دارم ۸۰ فیصد کسیکه مد نظرم بوده

اخلاقش عالیه صبور مهربون کاری

خب پس به نظرم اگه سنتونو در نظر بگیری و شغلو اخلاقشو باید جواب بله رو بدی همه آدما کامل نیستن که اگه باشن آدم نیستن به نظرم خوشگلا فقط ظاهرشون خوبه اصل باطنه البته همه خوشگلا رو نمیگم بعضیا رو گفتم 

خب پس به نظرم اگه سنتونو در نظر بگیری و شغلو اخلاقشو باید جواب بله رو بدی همه آدما کامل نیستن که اگه ...

دقیقا قبول دارم حرفت رو  ❤ یجورای عقلانی ک فک میکنم میبینم پشیمون نمیشم در اینده ....