2777
2789
عنوان

کی نینیش38هفته بریچ بوده 40هفته سفالیک شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 42 پست
من فکر نمیکنم اینطور باشه الان خیلی ها ماساژ میدن شکم رو بچه رو بادست میچرخونن ک بشه طبیعی زایمان ک ...

این روش مال خیلی قدیما بوده و الان کاملا منسوخ شده و اصلا در جامعه پزشکی مورد قبول نیست چون میگن احتمال پارگی رحم وجود داره

الهی آن ده که آن به. خدایا خودت کمکم کن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر گرچه جواب منو ندادی کلا ولی شما دیگه الان باید بری نوبت سزارین برات بزنن و کم کم آماده عمل ب ...

گلم من اولین جوابم برای تو بود ازتم دوباره سوال پرسیدم اره میخوام پس فردا برم پیش دکترم بگم

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗
استارتر گرچه جواب منو ندادی کلا ولی شما دیگه الان باید بری نوبت سزارین برات بزنن و کم کم آماده عمل ب ...

حالا چطوری به دکترم بگم راضی بشه؟اخه بعضیا میگن دکترا صبر میکنن تا 40هفته شاید بچرخه

خودمم نمیدونم حوریا تا 28هفته. سفالیک بود وزنشم شده الان3400دیگه از طبیعی میترسم خداکنه نچرخه

چی بگم ولی تا 3800خوبه واسه طبیعی

ولی اگه بیشتر میشد سخت میشد

امیدوارم هرچی صلاحته واست اتفاق بیوفته

ولی اگه بریچه الان باید با دکترت صحبت کنی تو همین 1هفته آینده به امید خدا سزارینت میکنن

همسرم عاشقتم  
چی بگم ولی تا 3800خوبه واسه طبیعی ولی اگه بیشتر میشد سخت میشد امیدوارم هرچی صلاحته واست اتفاق بیوف ...

نه من نمیتونم اونطوری خیلی تپل میشه حوریا من حتی یه معاینه رو جیغ و داد میزنم .پس فردا برم دکتر ببینم چیه نظرش امیدوارم که بقول تو هرچی صلاحمه بشه

این روش مال خیلی قدیما بوده و الان کاملا منسوخ شده و اصلا در جامعه پزشکی مورد قبول نیست چون میگن احت ...

من تازگی ها فیلم هاشو دیدم تو گوگل خارج از ایران هم انجام میدن

اصلا هم فشارهای بد به شکم نمیاوردن که باعث بشه رحم پاره بشه خیلی راحت ماساژ میدادن 

اتفاقا واسم جالب بود ک چه راحت بچه چرخید

ولی خیلی از ماماها این ریسک رو قبول نمیکنن بچه رو بچرخونن

همسرم عاشقتم  
نه من نمیتونم اونطوری خیلی تپل میشه حوریا من حتی یه معاینه رو جیغ و داد میزنم .پس فردا برم دکتر ببین ...

اره نگران نباش

شاید خواست خدا بوده سزارین بشی بخاطر وزنش

بسپار به خدا دوستم   

همسرم عاشقتم  
اره نگران نباش شاید خواست خدا بوده سزارین بشی بخاطر وزنش بسپار به خدا دوستم    

چشم ممنون عزیزم