2777
2789
هر چقدر هم بخوایی از هر زاویه توجیحش کنی فایده نداره شما خائنی خیانت حتی اگه سهوی باشه هم خیانته متو ...

کجای این شما خیانت دیدی؟ وقتی یه رابطه تموم شده دو نفر آدم مسیر عاطفی شون از هم جدا شده. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

آخه میگی عاشقش بودی ...وقتی تو عاشقش بودی و صرفا به خاطر موقعیت آینده اش الان با شوهرت هستی خیلییییی ...

عاشق بودیم که یه رابطه ۳ سال دوام داشته شوهرم هم فقط بخاطر موقعیتش نیست اونم موقعیت آنچنان نداره فقط شغل ثابت و ماشین اینا داره اولش بهش علاقه مند شدم تا وقتی جواب مثبت دادم پس اینطور نیست که شما میگی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم قبل من یه نامزدی ناموفق داشته ولی رابطه اونها با خوبی از هم جدا نشدن خصوصا برای دختره خیلی سخت ...

فردا روزی اگر خیانت دیدید با همین استدلال توجیه کنید و خودتونو مقصر بدونید

شوهرتون اگر با شوگر مامی خوابید بگید اشکال نداره من پول نداشتم حق داشت بره با اون زن

اگر خیانت جنسی دیدید بگید اشکال نداره من به اندازه کافی راضیش نمیکردم حق داشت بره با اون دختر

اگر با همکاراش ریخت روی هم بگید اشکال نداره همکارن حق داره

چیزی که عوض داره گله نداره

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
فردا روزی اگر خیانت دیدید با همین استدلال توجیه کنید و خودتونو مقصر بدونیدشوهرتون اگر با شوگر مامی خ ...

میدونی که واقعا داری بی ربط میگی؟

کوچکترین ربطی به خیانت و رابطه با دیگران نداره یه موضوع احساسیه فقط حد و مرزهای ما مشخصه 

میدونی که واقعا داری بی ربط میگی؟کوچکترین ربطی به خیانت و رابطه با دیگران نداره یه موضوع احساسیه فقط ...

خیانت نه حد و مرز داره نه توجیه

راستی دنیا دار مکافاته هیچ عملی بی نتیجه نمیمونه

خوش باشید

خیانت نه حد و مرز داره نه توجیهراستی دنیا دار مکافاته هیچ عملی بی نتیجه نمیمونهخوش باشید

اتفاقا حد و مرز مشخص داره خیانت 

اگه بی حد و مرز باشه پس همینجوری مثلا من بگم پارسا پیروز فر خوشم میاد این خیانته خدا نکرده رابطه هم خیانته ولی بین اینا فرق زمین تا آسمونه 

اتفاقا حد و مرز مشخص داره خیانت اگه بی حد و مرز باشه پس همینجوری مثلا من بگم پارسا پیروز فر خوشم میا ...

آدم خواب رو میشه بیدار کرد ولی آدمی که خودشو زده به خواب نه

اوکی توجیه کنید سر خودتون هم میاد از این چت کردنای شوهرتون با بقیه زنا

آدم خواب رو میشه بیدار کرد ولی آدمی که خودشو زده به خواب نهاوکی توجیه کنید سر خودتون هم میاد از این ...

اگه از چت کردن چیزی گیرش میاد بزار تا صبح چت کنه ناراحت نمیشم مهم اینه اقدام خارج از اون نکنه 

اره والا🥲بعد من مجردم میگم با پسری دوست نشم به همسر آینده ام خیانت نکنم

معنی خیانت یعنی وقتی توی رابطه هستی بری با دیگری نه الان این توهمه بیشتر تا چیز دیگه

فردا میاد دانشگاه با هم کلاس داریم نمیدونم مثل دو تا غریبه میشیم یا نه 🥺