2777
2789
ایشون انگار یک پزشک ۱۳ ساله میخوان ن کسی ک ۱۲ سال فقط برا پزشکی خونده ک الان پزشکه اگ از سن ۱۷ هم حس ...

خودش میگه چهرش خوب نیست و اضافه وزن داره و بی پوله و سنشم بالای ۳۰ 

بعد یه دختری می خواد که هم زیبا باشه هم پولدار هم کم سن هم موقعیتش خوب باشه توقعاتشم پایین باشه هیچی از آقا نخواد ، جالب تر این که اخلاق و شخصیت جالبی هم نداره که یه دختر حاضر بشه به خاطر این مورد قید چیزای دیگه رو بزنه😂

هیچ زحمتی هم به خودش نمیده که از یه جهت حداقل بهتر بشه😂😂 

خودش ۳۳ ساله است و مجرد اشکال نداره ولی از نظرش دختر ۲۸ ساله ی مجرد حتما مشکل دار بوده که تا این سن ازدواج نکرده!!

شاعر میگه هرچه خوبان همه دارند تو یکجا داری!! حکایت این داداشمونه😂 هرچی ویژگی منفی هست همه رو یکجا داره بعد میگه چرا منو رد می کنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودش میگه چهرش خوب نیست و اضافه وزن داره و بی پوله و سنشم بالای ۳۰ بعد یه دختری می خواد که هم زیبا ب ...

اره . ولی باور کن با همین اوضاع  . خیلی کم دختر دیدم ک ب دلم بشینه اکثرن معمولی. 

خودش میگه چهرش خوب نیست و اضافه وزن داره و بی پوله و سنشم بالای ۳۰ بعد یه دختری می خواد که هم زیبا ب ...

احساس میکنم داری حرص میخوری . حرص نخور   نیاز. باین همه تایپ نبود.  که بگی من دارم حرص میخورم

از تو خونشونم خبر داری ؟؟؟مطمئنی خوشبخت نیستن؟؟؟؟چون حتی خوشبخت ترینام ظاهر تو خیابون با داخل خونشون ...

اصن بحث خوشبختی نیست لول ها همه معمولی ماشین،معمولی . خونه اجاره ای . 

چرا باید زحمت بدم !! من برای ی دختر برم لاغر شم؟ پول در بیارم .  من ک الان بابام ب اندازه کافی داره. من فقط میخوام تنها نباشم . 

عجب خوشبختی رو تو چ چیزهایی خلاصه میکنی فرزندم قطعا بهترین ها نصیبت می‌شود با این طرز فکر😑

پس تو چیه . الان خانمای اینجا دارن خودشونو میکشن ک بگن ما پولدار میخوایم . منم میکم چیزی ک کف جامعه میبینم خیلی داغونتره با توقعات خانمای اینجا نمیخونه 

احساس میکنم داری حرص میخوری . حرص نخور نیاز. باین همه تایپ نبود. که بگی من دارم حرص میخورم

ببین گریه نکن ، اخلاقتو درست کن😂

من فقط حقیقتی رو گفتم که خودت در تمام کامنت هات بهش اشاره کردی ، چیزی خارج از گفته های خودت نگفتم.

شنیدن حقیقت از شخص دیگه ای معمولا تلخه ولی می تونه یه تلنگر باشه برات ، تا خودتو اصلاح نکنی قرار نیست شرایطتت تغییر کنه جناب ، درنهایت هم خودتی که ضرر می کنی. همین.

ولی حالا این یه توصیه از برادر کوچیکترت، انقدر خودتو تحقیر نکن بخاطر خواسته نشدن تو قرار نیست بخاطر معیار هایی که بقیه ازت انتظار دارن ارزش گذاری بشی، 

اگه نمیخوانت رها کن، همین! هیچکس از مجرد بودن و تنهایی نمرده

موفق باشی

بهتره اصلا تو سایت زنونه نباشی دوستان بهتره ایشون رو پرت کنین کلا از سایت بره جایی ک لولشون بالاس😑 و دختر ۱۲ ساله از بیرون اگ بهش دادن بگیره ک لولش بالا باشه😑 گیرش اومد ک صددرهزار هس شدنی نیس

دقیقا خودم نخواستم . چون در خودم ندیدم . پیشنهادات مجازیم ک دادم فیدبک بدی گرفتم . ولی تو واقعیت هیج وقت کاری نکردم ک تحقیر بشم