2777
2789
عنوان

دیشب🚶🏻‍♀️🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 44 پست
خیلی بچه و ناپخته است خواب مگه دست خود آدمه؟ اگه واقعا همچین چیزی هست و لذت نمیبری خب بشین حرف بزن ب ...

نه بخدا خواب رابطه با کسی رو ندیدم باور نمیکنه به درک که دوسم نداشته باشه منم باهاش دیگه مث قبل نمیشم 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم میترسم حالم خیلی بد از صبح

مردا عاشق تعریف شدنن میتونی از ویژگی هایی که نسبت به بقیه داره تعریف کنی مثلا بگی تو که خوشگل تری چه میدونم خوش اخلاقی خوشتیپی دوست دارم دوسم داری باور کن خواب بودم دست خودم نبوده

باور نمیکنه میگه تو بیدار بودی از صبح هم خیلی اخلاقاش فرق داره چیکار کنم میترسم دیگه نشه اون محمد قب ...

بگو خب مگ اسکلم اون وقت شب اینو بگم بخوام اصن بهت میگم دیگه 😑میگم مثلا این مشکلو داری حال نمیکنم باهات ، میگم خواب بودم یعنی خواب بودم دیگ

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
مردا عاشق تعریف شدنن میتونی از ویژگی هایی که نسبت به بقیه داره تعریف کنی مثلا بگی تو که خوشگل تری چه ...

از سرکار بیاد بهش میگم حتما کمکم کنید خیلی میترسم 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
نه بخدا خواب رابطه با کسی رو ندیدم باور نمیکنه به درک که دوسم نداشته باشه منم باهاش دیگه مث قبل نمیش ...

اره ول کن زیادی هم اهمیت بدی هوا برش میداره و یاد میگیره همش اینطوره کنه تا تو بری منت کشی 

اصلااااا اهمیت نده ، مرد و چه به قهر ... اهمیت نده که عادتش میشه خصوصا که نامزدین

من تو نامزدی حتی اونم ناراحت میشد از من جوری میکردم که اون میومد عذرخواهی با گل و کادو🤣

فکر کنم من خیلی رو دادم بهش که تهدید کنه منو

اره همینارو بگو، بگو‌خ.اب بودم تو خواب حرف زدم از چیزی خوسم نیاد خب بهت میگم درستش کنی، نه اینکه  بخوام تو خوابو بیداری بهت بگم اسکلم مگه؟؟؟میخوای باور کن میخوای نکن، اگ خوشم نمیومد یا حلا نمیکردم باهات بهت میگفتم مثلا این کارت مشکل داره درستش کن ، بعدم چند روز تو باهاش ینگین باش دیگه درست میشه

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........