2777
2789
عنوان

دیشب🚶🏻‍♀️🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 44 پست
اره ول کن زیادی هم اهمیت بدی هوا برش میداره و یاد میگیره همش اینطوره کنه تا تو بری منت کشی اصلااااا ...

بهترین کامنت

کسی که قهر میکنه باید بیاد آشتی، تو که تقصیر نداری التماسش هم نکن.

بگو طلایی که پاکه چه منتش به خاکه.

هر چقدر احترام خودمون را داشته باشیم احترام دیگران را دریافت میکنیم.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره همینارو بگو، بگو‌خ.اب بودم تو خواب حرف زدم از چیزی خوسم نیاد خب بهت میگم درستش کنی، نه اینکه بخ ...

وای مرسی واقعا خیلی ترس دارم که منو پس بزنه آخرین پناهم شماها بودید

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
وای مرسی واقعا خیلی ترس دارم که منو پس بزنه آخرین پناهم شماها بودید

ولی اگر باز هم با گفتن حرف کم محلی کرد دیگه سمتش نرو وانمود کن اوکی بعد اون خودش میاد هی به پیش نیوفت

عزیزم این دیگه به شعور شوهرت بستگی داره شما خانمشی و خواب بودی اکثرا آدما تو خواب حرف میزنن میگفتی چه دلیلی داره وقتی لذت بخش ترین رابطه رو با تویی که شوهر منی تجربه کنم اینو بگم 

ولی اگه عشقی میخواد با این سرد بشه بزا بشه 

زندگی بالا پایینا زیادی داره جنگ و دعواهایی داره که بعضی زوجا تا مرز طلاقم میرن چیزی پیش نمیاد حالا با این حرف میخواد سرد بشه بزا بشه

خو اینجوری دیگه دوسم نداره میترسم

بابا دوست پسرت نیست بگی از هم دوریم سرد میشه شوهرت دختر😂😑

تو با چندتا متاهل دردو دل کن ببین چه دعواهایی بینشون پیش اومده که اصلا دعوای شما دربرابرش چیزی نیست 

عزیزم سنت کمه و معلومه شوهرتم زیاد پخته نیست 

زیاد نازشو نکش پررو میشه توضیح کافی براش بده 

سرد میشه ینی چی فکر کنم خانمشی بعدم از قصد نبوده کار شما خواب بوده

ولی بدون اگه سر همین رفتار مسخره بخواد سرد بشه دوست داشتنش کافی نبوده نگران نباش چیزی نمیشه ناز داره فک کنم

بابا دوست پسرت نیست بگی از هم دوریم سرد میشه شوهرت دختر😂😑تو با چندتا متاهل دردو دل کن ببین چه دعوا ...

هعی من هنو پَ افکار بچه گانه دارم پس خداروشک که مثل قبل بشه 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨