2777
2789
عنوان

گفته مسخره بازی سلبریتی نینی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 88 پست
کی تاپیک بارداری پربازدید شد همش خیانته که یچی بگو با باور عموم بخونه

پربازدید ترین هاش که شاخ هستن واقعا اینا

تاپیک تاول ، دت دت او دت چی چی که 6 رقمی هست صفحاتش

یکی هم کنترل خرج و مخارج این 5 رقمی هست صفحاتش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقازدن تاپیکمونو ترکوندن عقده‌ایا

سلام چیشد کی رای آورد😂😂

میتونی به نی نی یار ۵ بگی برگردونه

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍 این کیک و👈🍰 دوست عزیزم @آوا_هسدم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 اینو👈👑 خواهر عزیزم @ملکه۴۵۵منم بهم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا😍🥰 اینو👈🧚‍♀️یه آشنای دوستداشتنی M  هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊 من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂

عه آوا یه رئیس جمهور که دعواها نمیکنه 😂❤️ولش

دعوا نکردم عزیزم 

این رئیس جمهور رو ولش این سری تو رو ترور میکنن😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

2805
سلام چیشد کی رای آورد😂😂میتونی به نی نی یار ۵ بگی برگردونه

ولش کن لازم نیست برگرده 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

والا بخداعادت کردن به تاپیکای مادرشوهر و جاری و نامزد و...مگه ما چیزی بهشون میگیم که اینا انقدر عقده ...

تاپیک عروس اگه پربازدید بشه

فرداییش تاپیک میزنن نوبت خواهر شوهره

من ندیدم تاپیک بارداری پربازدید بشع

پربازدیدی رو کاربرها میزنن نه سایت

تاپیک های خیانت و این چیزا مورد توجه کاربرهاست و نه پربازدیدی

خود رئیس سایت هم فهمیده اینو رفته داره به برندها تیک میده

سلام چیشد کی رای آورد😂😂میتونی به نی نی یار ۵ بگی برگردونه

آره حتما میگم عزیزم

هیچی آواا جون برد😁😉

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

پربازدید ترین هاش که شاخ هستن واقعا ایناتاپیک تاول ، دت دت او دت چی چی که 6 رقمی هست صفحاتشیکی هم کن ...

الان اینا مثلا خیلی شاخن؟؟ 

من قرار بود معاون رئیس جمهور بشمانگا ترکوندن نذاشتن به مقامم برسم😂💔

🤣🤣تو ، تو قلب مایی