2777
2789
عنوان

گفته مسخره بازی سلبریتی نینی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 88 پست
اینجا یکی عکس پروفایلشو عوض کنه من کلا نمیشناسمش با اینکه چند ساله اینجام🫢🫢

مثل من

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
اتفاقا دیشب خود نی نی یار شب اونی که تاپیک تورو ترکوند رو تعلیق کرد شات هم ازش دارم که گفت رسیدگی می ...

آره میدونم چندنفر بهم گفتن

خب دیگه همین نی نی یار پس یعنی نترکونده اونی که باعث ترکوندنش شده رو تعلیق کرده

اگر خودشم می‌خواست که تعلیقش نمی‌کرد

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این اکیپای جی جی بوجی نی نی سایت که الان اینجور از هم حمایت میکنن و بوس بغلن یه مدت دیگه دعواشون میشه باهم شاتاشون همینجا میزارن و برای هم ابراز تاسف میکنن🤣🤣🤣اون تاپیکا خوندن داره 😁😁

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
منم کاربری خودمو یادم میرهالبته اینجا مصی و نسترن و بهار رو همیشه یادمه چون تاپیک مسخره و مزخرف نمیز ...

اره بخدا منم کاربری قبلیمو هرکار کردم وارد نشد انگار همدیگه رو‌نمیشناختیم 😅😅

کاربر سه سال پیش 😒
2805
اره بخدا منم کاربری قبلیمو هرکار کردم وارد نشد انگار همدیگه رو‌نمیشناختیم 😅😅

😅😅

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
اتفاقا دیشب خود نی نی یار شب اونی که تاپیک تورو ترکوند رو تعلیق کرد شات هم ازش دارم که گفت رسیدگی می ...

البته اون توهینم کرده بود

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

عه😂😂😂😂

شما انگار دعوا دوس داری 

ولی من برعکس شما دعوا  تماشا کردن رو دوس دارم 

احساس شاخی و اینا هم نمیکنیم 

مگه ما کی باشیم 

پس من میرم چایی بریزم شما ادامه بدین 😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

کی بوده چی شدهمن فقط چند نفرو اینجا می شناسم که خیلی دوستشون دارم🥲😍

من یکی ازون ینفر نیستم😂

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

شما انگار دعوا دوس داری ولی من برعکس شما دعوا تماشا کردن رو دوس دارم احساس شاخی و اینا هم نمیکنیم م ...

من کجا دعوا کردم 😐😂

حالت خوشه یا دعوا تاحالا ندیدی؟

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
من کجا دعوا کردم 😐😂حالت خوشه یا دعوا تاحالا ندیدی؟

ناخوش*

اومدم جواب بدم دیدم ترکیده😂💔

حسودن دیگ

ما ک صدبار تاپیک میزنیم جمع میشیم دور هم😂

عزیزان گزارش زن هم انقدر بزنن تا ... 

من کجا دعوا کردم 😐😂حالت خوشه یا دعوا تاحالا ندیدی؟

قرار نیست پاشی از پشت گوشی مارو بزنی همین تیکه پروندن هم حسابه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

استارتر آف شدین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
قرار نیست پاشی از پشت گوشی مارو بزنی همین تیکه پروندن هم حسابه

ای بابا من لحن حرف زدم همینه . با کسی دعوا ندارم

2810