2777
2789

چیکار کردید دردتون شروع شد ..من شنبه میشم سی و نه هفته

شنبه این هفته  یه بار معاینه شدم ..‌کپسول گل مغربی میزارم..دوش آب گرم ..شربت خاکشیر .‌شربت گلاب و وعسل...بعضی نقاط هم ماما گفت فشار بده باعث تحریک میشه ...تحریک سینه ..پیاده روی ولی زیاد نه ..ولی درد زایمان ندارم ماه درد دارم یک ساعت منو میگیره ولی روز بعد خوب میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من فشارم بالا بود بردنم بیمارستان ۳۹ هفته بستریم کردن چشمت روز بدنبینه چقد سرم و آمپول فشار بهم زدن چون دردی نداشتم ۲ روز اورژانس بخش مامایی بودم ...میدونم کلافه ای بذار دردت بگیره بعد برو چ عجله ای داری

دختره؟!من چهل هفته رو کامل میکردم بعد زایمان میکردم هنوز دیر نمیشه صبر کن

نه پسر ..آخر از سردخترم سه روز بستری بودم آخرم با آمپول هم دردم نگرفت کیسه آب رو پاره کردن بعدش دردام خیلی شدید شد که بی طاقت شدم آخر بیهوش کردن بچه رو با دستگاه کشیدن ..الان میگن درد که به زور آمپول فشار باشه خیلی شدیدتر میشه ..می‌خوام خودم دردام رو تو خونه بکشم بعد آخری برم 

نه پسر ..آخر از سردخترم سه روز بستری بودم آخرم با آمپول هم دردم نگرفت کیسه آب رو پاره کردن بعدش دردا ...

اره واقعا منم بدم میاد از آمپول فشار. آویشن هم خوبه دهانه رحم رو باز می‌کنه دم کن بخور

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
من فشارم بالا بود بردنم بیمارستان ۳۹ هفته بستریم کردن چشمت روز بدنبینه چقد سرم و آمپول فشار بهم زدن ...

خوب منم همین بلا سر بچه اول سرم اومد ..برای همین نمی‌خوام دیگه از وقتش بگذره باز بدون درد برم آمپول بزنن ...الان یه هفته شده کلی کار کردم ولی بازم خبری نیست 

من هر کاری ک فکر کنی کردم دردم شروع نشد دهانه رحمم از ۲ فینگر بیشتر نمیشد....پیاده روی خیلی خیلی زیاد داشتم از ماه چهارم ب بعد و در هفته های آخر ک‌نگم حدود ۲ ساعت پیاده روی میرفتم....۳ تا شیشه روغن‌کرچک رو طبق دستور پزشکم طی ۱ هفته خوردم....هر کاری ک فکر کنی کردم....اصلا نشد ک نشد آخرش با آمپول فشار توی ۴۲ هفته زایمان کردم‌..و خدا روشکر بعد گذشت این همه سال راضیم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

[QUOTE=360596760]من هر کاری ک فکر کنی کردم دردم شروع نشد دهانه رحمم از ۲ فینگر بیشتر نمیشد....پیاده روی خیلی خیلی زیا ...[/QUO

من با آمپول فشار هم دردم نیومد اینقدر معاینه کردن تو بیمارستان اذیت شدم ...درد دارم ولی شدید نمیشه همین آدم رو عصبی می‌کنه مثلا یه روز کامل کمردردم روز بعد خوب میشم ...

خوب منم همین بلا سر بچه اول سرم اومد ..برای همین نمی‌خوام دیگه از وقتش بگذره باز بدون درد برم آمپول ...

ببین من هر کاری ک ی زن حامله نمیکنه حتی کردم ک بچم راحت ب دنیا بیاد اما فشارخون داشتم ...ب درد کشیدن نرسیدم بخاطر خفه نشدن بچه بردنم بیمارستان