2777
2789
عنوان

اگ تو دیدار اول با خاتواده عشقتون چنین کادویی بگیرین چ حسی میگیزین

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 84 پست
بش گفتم میگ دختر ناسپاسی اونا اونهمه راهو بخاطر تو اومدن دوساعت فاصله داریم بعد تو زدی تو ذوقم ی چیز ...

عزیرم تو این قضیه کاملا حق با شماس..

من از طرفداری کورکورانه نامزدت خیلی حس منفی گرفتم.از همین اول ب جزییات توجه کن و سرسری ازشون رد نشو.طرز فکر نامزدت مثل خانواده شه..

من بودم بهش میگفتم خیلی سپاس گزارم ازشون ک بخاطر من این همه راه رو اومدن ولی اگه دست خالی میومدن خیلی باارزش تر بود.برام..یعنی ارزش من اینقد بوده ک چیزی را ک استفاده نمیکردن تو خونه کادو کنن بیارن واسه من؟

بعدم بگو تو ذوق من بیشتر خورد تا تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی چیزی بهت بگماول اینکه اصلا نباید میگفتی تو مناسبت مشابه باید جبران میکردیدوم اینکه اون چیزی که خان ...

کهنه کهنم نبود ولی خب معلوم بوداستفاده سده مث همون خط زیر جملات

من ۲۵ سالمه اون جبران کردن متقابل و خونسرد بودن یکم گذشت سن سیاست وخونسردی میطلبه ن من ک پشه بشینه روپام میگم کاملا خودمم

گفتم ک خودش چی خریدگف مهم منم از اینا انتظار نداشته باش

خب گفتی که کادو این دفعه به جبران دفعه قبل بوده..ببین خواهرش احتمالا کادو رو قبلا نشون برادرش داده که ببینه مناسب شما هست یا نه، و به نظر برادرش مناسب بوده.شوهر من دقیقا همینطوری بود، بعد ازدواج شد عین خانوادش، در این حد که گفت پول سزارین ات رو خودت باید بدی، حواستو جمع کن خواهر جان.این کادو ها اصلا مهم نیست ولی نشون دهنده احترامی هست که قراره بعدا گذاشته بشه

عزیرم تو این قضیه کاملا حق با شماس..من از طرفداری کورکورانه نامزدت خیلی حس منفی گرفتم.از همین اول ب ...

ب ی نکته خوبی اشاره کروی طرز فکر خودشم مث خاتوادشه وگرنه حقو بمن میداد

کهنه کهنم نبود ولی خب معلوم بوداستفاده سده مث همون خط زیر جملاتمن ۲۵ سالمه اون جبران کردن متقابل و خ ...

حالا ۲۵ سال کمه یا زیاده؟😂

تو که هنوز ازدواج نکردی

ازدواج کنی کار نداره سنت چقدره باید اندازه ترامپ سیاست بلد باشی😂😂

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

خب گفتی که کادو این دفعه به جبران دفعه قبل بوده..ببین خواهرش احتمالا کادو رو قبلا نشون برادرش داده ک ...

افررررین عزیزم کامل درست گفتی و زدی ب خال

گف بمن نشون داده و من این شال هارو انتخاب کردم

ب رفیقمم گعتم نمیخا هزیتع کنی چون زیاد زحمت کشیده بوده

حالا ۲۵ سال کمه یا زیاده؟😂تو که هنوز ازدواج نکردیازدواج کنی کار نداره سنت چقدره باید اندازه ترامپ س ...

ی وقتا حس میکنم واقعا ب اینهمه درگیزی ذهن نمیارزه ک ازخودم دور شم تهش ی بچه میخام ک اواسط ۳۵ بایکی مچ میشم بچمو بزرگ میکنم مردا اونطور ک ما فک میونیم نیستن

دوست باش ولی به ازدواج فکر نکن؟توی دوستی سطح خانوادگی آقا تغییر میکنه؟ یا چون گردنبند طلا هدیه داده ...

خخخخخ

نه گلم داری اشتباه میزنی

منظورم اینکه ادم خسیس ب هیچ دردی نمیخوره 

حتی دوستی ساده

ی دختر وقتی میره سر قرار اول خودش رو تو لباس 

عروس میبینه اما پسر دختر رو لخت تصور میکنه 

فرق دختر و پسر تا این حده

دخترا خیلی ساده اند نسبت به پسرا 

همه احتیاج دارن ک تو یه رابطه ای باشن با یکی

حرف بزنن اما دخترا باید عاقل باشن 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
خب گفتی که کادو این دفعه به جبران دفعه قبل بوده..ببین خواهرش احتمالا کادو رو قبلا نشون برادرش داده ک ...

توروخدا من درخواست دوستی میدم درخواستمو بگیز خیلی از افکارتون خوشم امد

خخخخخنه گلم داری اشتباه میزنیمنظورم اینکه ادم خسیس ب هیچ دردی نمیخوره حتی دوستی سادهی دختر وقتی میره ...

حس میکنم حالا حالاها باید بخورم تا عاقل شم 

لطفا تاپیک قبلمو بخون خواهشا

افررررین عزیزم کامل درست گفتی و زدی ب خالگف بمن نشون داده و من این شال هارو انتخاب کردمب رفیقمم گعتم ...

آفرین..دارم میگم نگاه به گردنبند طلاش نکن،آدم کادو رو از توی کمد لباساش پیدا میکنه یا از مغازه میخره؟ من بودم خودم میرفتم دو تا شال میخریدم میدادم دست خواهرم بیاره.این رفتارها تا آخر عمرت ادامه خواهد داشت

آفرین..دارم میگم نگاه به گردنبند طلاش نکن،آدم کادو رو از توی کمد لباساش پیدا میکنه یا از مغازه میخره ...

اره افرین 

ولی نمیدونم شایدم دیگ پول نداش چون کلی پول سالاد اولیه کرایع مکان و کیک و چیپس وپفک و میوه داد برا ده نفر 

توروخدا من درخواست دوستی میدم درخواستمو بگیز خیلی از افکارتون خوشم امد

خوشگلم پادکست "دکتر علی ثاقبی" رو گوش بده،زوج درمانگر و استاد دانشگاه مشهده، بهت ازدواج کردن رو یاد میده