2777
2789
عنوان

اگ تو دیدار اول با خاتواده عشقتون چنین کادویی بگیرین چ حسی میگیزین

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 84 پست
بش گفتم بم گف تو بی ادبی کادو هرجی باسه پیشکشه اینطور نمیگن ک دندونای نیشو نمیشمارن هم چی یادن نی

جدا از کادو رفتارش هم اصلا درست نبوده اونم اپل رابطه چ برسه ب چند سال بعد ‌‌‌‌‌... 

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی اون خواهر دیگریش ی بافت نو اورد ک مارکش بش بود

کات کن اگه بهم نمیخورین

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
خوردنش ک خیلی دوسش دارم ولی خدایی نگاه ....

دوست داشتن کافی نیست تو زندگی 

آدما هر چیزی که هستن 

بعد اذدواج ۳۰ درصد تر میشن یعنی خسیس ؛ خسیس تر، مهربون مهربون تر، بد اخلاق بد اخلاق تر 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

حتما گفته دندون های اسب پیشکش رو نمی‌شمارند. یعنی هر چی کادو دادن چون مفته نباید ایراد بگیری به نظرم کارش درست نبوده حق داری ناراحت بشی💔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اگه با من همچین برخوردی بشه کلا قیدشو میزنم حالا شما رو نمی‌دونم چ‌شخصیتی داری و چ‌چیزایی برات مهمه

گف مهم منم ک برات گردن بند طلا گرفتم قرار با من باشی از بقیه چ توقعی داری

بش گفتم گف دندونای نیش رو نمیشمارن هم چی یادم نیس

دندونای اسب پیش کشی رو نمی شمرن  

هیچی نمیخواد بگی کم کم رابطه تونو کم رنگ کن و بعد توی افق محو شو.این موجود به درد زندگی نمیخوره، معنی این کادوها اینه که تو اینقدر براش ارزش نداشتی که بره برات چیزی که دوست داری بخره و تا آخر عمرت همین سیستم خواهد بود