2777
2789

ما امروز یه قرار مهمی داشتیم با پارتنرم که کنسل شد از طرف اقا و نرفتیم

اخرش هم زنگ زد گفت ببخشید من شرمندم که نشده (((همینننن دو کلمه رو گفت🤏🤏🤏))) 

ظهر هم ۲،۳ بار زنگ زد و من جواب ندادم

عصر باز زنگ زد گفت خواستم بگم ظهر بریم بیرون منم بی حوصله گفتم خب خواب بودم🙁😒

سر شب زنگ زده داشت حرف میزد من خیلی سنگین جوابشو دادم

بعد گفت من نمیدونم‌چیشده تو اینجوری شدی چیزی شده؟؟ گفتم نه من برم کار دارم

بچها حتی نمیدونم من از چی دلگیرمممممم🙁😒 هی میگف چیزیشده ، واقعا نمیدونم چقد خنگه ک نمیدونه

من ازسنکه قرار کنسل شد ناراحت نیستم ، از رفتار بعدش حیلی ناراحتم ، انتظار داشتم خیلییی بیشتر زنگ بزنه پیام بده 

ولی خیلی عادی بود

الان فردا زنگ برنه من چجوری باهاش حرف بزنم ک بفهمه من خیلی ناراحتم و بشدت دلخورم

چی بگم با چه لحنی❓️❓️❓️❓️

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستی ای که بعد هفت سال به ازدواج نرسیده به درد نمیخوره زودتر بارو بندیل ببندین برین خونه خودتون

نه خیلی زوده چی اخه بخوام ازدواج کنم

۴ سال دیگم شرطم اینه صبر کنخ

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

خوب میپرسیدی چیزی شده برا چی کنسل کردی بعدم ک زنگ زده دیگه حتما مثل شوهر من ازیناس ک توضیح نمیده دو‌ ...

خودم دلیلشو میدونم

ولی دلیل مومهی نیاورده

حالا اون بکنار 

میدونم چرا انقد عاشق این بازیگری؟اصن جذابیتی ندارهدر ضمن تو این دوره زمونه دیگ کسی انقد عاشق پیشه ی ...

خب منم نیستم

اینا یه سری برا الافی و وقت گذرونی اونم تو سایت ک بدام مهم نیست

تو زندگی واقعا من خودم کسی رو دارم

دوست عزیزم مشکل بسیاری از انسانها همین جاست بدون صحبت درباره ی خواسته یا مشکل انتظار دارند طرف مقابل متوجه شود، در ضمن عذرخواهی کردند و از سمت ایشون مسئله حل شده، بهتر این هست به جای رفتار ناپخته درباره ی ناراحتیتون صحبت کنید، طرف مقابل همیشه دارای علم غیب نیست...موفق باشید....

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
دوست عزیزم مشکل بسیاری از انسانها همین جاست بدون صحبت درباره ی خواسته یا مشکل انتظار دارند طرف مقابل ...

خب بنظر شما چجوری مطرح کنم حرفمو

چی بگم ک متوجه بشه من واقعا دلخورم

خب بنظر شما چجوری مطرح کنم حرفموچی بگم ک متوجه بشه من واقعا دلخورم

به ایشون بفرمایید عزیزم من از شما ناراحتم چون انتظار داشتم بعد از کنسل شدن قرار مهممون بیشتر با من صحبت کنی و بیشتر توضیح بدی، شاید اشتباه کنم اما این موضوع ناراحتم کرد... 

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!