2777
2789

من یه بچه ۲ ساله دارم که متأسفانه خیلی زود به سرماخوردگی حساسه. دکتر چند تا شربت و داروی مختلف برای مواقعی که لازمه تجویز کرده. ولی پیدا کردن همه این داروها تو داروخونه‌ها بعضی وقت‌ها سخت می‌شه.

چند نفر گفتن که این داروها رو می‌شه آنلاین پیدا کرد، ولی راستش نمی‌دونم چقدر می‌شه بهشون اعتماد کرد. کسی تجربه خرید داروی بچه‌اش رو آنلاین داشته؟ مخصوصاً از نظر کیفیت و تاریخ انقضا نگرانی دارم. ممنون می‌شم اگه تجربه‌تون رو بگید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مکمل واسه خودم از سایت مثبت سبز خریدم ولی برا بچه اگه داشتم ریسک نمی‌کردم

اتفاقاً منم به خاطر همین کمی تردید دارم، حس می‌کنم ریسک داره. تجربه خرید مکمل از مثبت سبز خوب بود؟ مثلاً تاریخ انقضا و کیفیت مکمل‌ها چطور بود؟

اگه مطمئن باشم کیفیتشون خوبه شاید برای داروهای ضروری بچه امتحان کنم

2805
من یادمه ساشه امپرازول سفارش دادم داروهای کودکان همه جا هست

من راستش چند وقت پیش دنبال چندتا داروی خاص مثل آزیترومایسین یا شربت سالبوتامول برای بچه بودم، ولی هر داروخونه‌ای نداشت.

اون ساشه امپرازول که سفارش دادی، از کجا گرفتی؟ تاریخ انقضاش اکی بود؟ 

اتفاقاً منم به خاطر همین کمی تردید دارم، حس می‌کنم ریسک داره. تجربه خرید مکمل از مثبت سبز خوب بود؟ م ...

آره خوب بود تو سایت برای هر دارویی تاریخ انقضای رو نوشت.من چون مکملی که می‌خوام نبود نزدیکمون آنلاین گرفتم تخفیفم داشت. ولی داروی نسخه ای نمی‌دونم اصلا آنلاین میشه خرید یا نه آخه مکمل نسخه نمیخواد