2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه ساده تر و فارسی بگید ک همه متوجه شیمچی هس

ترس از شادی وقتی زیادی شادیم یابهمون خوش میگذره احساس میکنیم یه اتفاق بد قراره بیوفته نمیتونیم شادی رو عمیقا حس کنیم با توجه به اتفاقایی که قبلا افتاده میترسیم از شادی همش باید تلعیق کنیم که خوش نمیگذره خوب نیس

نمیدونستم چیه سرچ کردم ، ترس از رقصیدن؟ ترس داره مگه

ترس از شادی وقتی زیادی شادیم یابهمون خوش میگذره احساس میکنیم یه اتفاق بد قراره بیوفته نمیتونیم شادی رو عمیقا حس کنیم با توجه به اتفاقایی که قبلا افتاده میترسیم از شادی همش باید تلعیق کنیم که خوش نمیگذره خوب نیس

بگو ببینم این یدونه مرضم دارم یانه. هرچی مرض روحی روانیه من دارم فقط اسمش بلدنیستم

چیه

ترس از شادی وقتی زیادی شادیم یابهمون خوش میگذره احساس میکنیم یه اتفاق بد قراره بیوفته نمیتونیم شادی ...

منم اینجوریم ک مثلا از ته دلم نمیتونم شاد باشم مثلا کسی برام ی موصوع خنده دار تعریف میکنه من ب زور دهنم باز میکنم ک بگم خندیدم . بنظرم اصلا بهش فکر نکن خب شادی از ته دلت نباشه چی میشه مگ! بیشتر ما آدما تا سن ۲۴ ۲۵ تقریبا شاد هستیم ازاین سن ک میگذره افسردگی استرس ناامیدی ترس میاد سراغمون فقط باید این احساسات رو کنترل کرد وگرنه راهی نداره مطمئن باش ۸۰درصد ادمایی ک دورخودتن این مشکلات دارن ولی درظاهرمشخص نیس . 

منم اینجوریم ک مثلا از ته دلم نمیتونم شاد باشم مثلا کسی برام ی موصوع خنده دار تعریف میکنه من ب زور د ...

نه عزیزم نوشته بود فقط ۳۵ درصد دچارشم فک کن بعلاوه وسواس فکری وافسردگی اینم باشه خیلی سخته 

2810