2777
2789
عنوان

شوهرم زده سرم باد کرده میترسم خطرناک باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 105 پست
میگم استارتر واسه چی با این جزامی موندی وقتی امنیت جانی نداری باور کن تو یک فضای سبز پارک بخوابی هنو ...

نمیتونم جدا شم بخدا

یبار رفتم ک جدا شم

خیلی خونوادمو اذیت کردن

با ابرمون بازی کردن

الانم ب خاطر خونوادم تحمل میکنم

تروخدا منو ببینی میگی واقعا لیاقتت این مرد نبوده ی مرد خسیس بدهن و کتک می‌زنی بچه دارم وگرنه نمیموند ...

الهی عزیزم 

برو پزشک قانونی پدرشو در بیار عوضی رو

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه یجوری میزنه ک جاش خیلی کم میمونه واسه همین هیجوقت در حدی نیست ک برم پزشک قانونی وگرنه خیلی بهش ...

اینکه چقدر کبوده مهم نیست، پزشکی قانونی ک بروی خودشان تشخیص می‌دهند.

آنقدر کارشون رقیق است حتی خودزنی را هم می‌فهمند، ی مورد بود با داداشش تبانی کرده بود ک بزنمش و رفته بود پزشکی قانونی، فهمیده بودند دعوای واقعی در کار نبوده.

تروخدا منو ببینی میگی واقعا لیاقتت این مرد نبوده ی مرد خسیس بدهن و کتک می‌زنی بچه دارم وگرنه نمیموند ...

درکت میکنم خدا ازش نگذره

البته من امشب از واژه ای ب نام خدا دیگه بریدم

ببین اول میری پاسگاهه محل میگی برات فرم و نامه میدن میری پزشکی قانونی اونجا دکتر خودش میفهمه همه چی ...

مسخرم نمیکنن؟

باور نمیکنی بگم با چه شدتی میزنه ولی جاش نمیدونم چرا خیلی کم و کوچیک میمونه

خدانکنه عزیزم برای اولین بار حس کردم یکی درکم کرد😭بخدا خودم الان با چشای خون دارم تایپ میکنم ولی چا ...

عزیزم 

خیلی اذیتت میکنه زنگ بزن اورژانس اجتماعی اصلا 

میبرن آدمش میکنن 

هر چقدرم کاره بدی کرده باشی آخه باید به سرت بزنه طفلکی بچت 

بخدا داری به حق خودتو و بچت ظلم میکنی 

حداقل بده آدمش کنن طلاق نمیگیری

بری پزشک قانونی پدرشو در میارن 

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

سادیسم داره شوهرت بهتره مهرتو ببخشی وخودتو ازاد کنی فردا خدای نکرده خودت ضربه شو میخوری سعی کن هروقت ...

روانیه به تمام معناست

از اول مشکل روحی روانی داشت اصلا ادم نرمالی نیست خجالت میکشم از اینکه شوهرمه

ماه پیش داشته خودکشی میکرده من خونه نبودم طبق معمول قهر بودیم خونوادش فهمیدن نجاتش دادن

از اونموقه بردنش دکتر قرص اعصاب میخوره ولی اشغال تر از قبل شده

کاش مرده بود

اینکه چقدر کبوده مهم نیست، پزشکی قانونی ک بروی خودشان تشخیص می‌دهند.آنقدر کارشون رقیق است حتی خودزنی ...

خجالت میکشم واسه کبودی های کوچیک برم

حس میکنم مسخرم میکنن و با خودشون میگن بین ادمایی ک دست و پاشونو میکشنن تو چی میخوای این وسط

کاش یه خواهر داشتم 

روانیه به تمام معناستاز اول مشکل روحی روانی داشت اصلا ادم نرمالی نیست خجالت میکشم از اینکه شوهرمهماه ...

خب الان اگه بری درخواست طلاق بدی باتوجه به پرونده خودکشی و دکتر روانشناسش راحت میتونی جدا بشی 

قشنگ پرونده هاتو کامل کن بعد جدا شو چون اسیب میبینی 

عزیزم دوستانه بهت میگم، بهش بگو مهریه را میبخشم و طلاق.

باور کن سریع طلاقت میده‌.جهنم، مهریه ات را ببخش جونت را بردار و فرار کن.

بخدا مامانم ی نفر را دیده بود از بس شوهرش زده بود تو سرش نابینا شده بود.

مسخرم نمیکنن؟باور نمیکنی بگم با چه شدتی میزنه ولی جاش نمیدونم چرا خیلی کم و کوچیک میمونه

همون کم و کوچیک اندازه خراش هم باشه تو برگه پزشکی قانونی ثبت میشه مسخره چیه کارشون همینه برای کمک ب امثال تو پس نگران نباش و بحرفم کن و حتما برو پیگیر شو اول پاسگاه برو بگو شوهرم کتکم زده پرونده باز کنن و بفرستنت پزشکی قانونی 

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 
عزیزم خیلی اذیتت میکنه زنگ بزن اورژانس اجتماعی اصلا میبرن آدمش میکنن هر چقدرم کاره بدی کرده باشی آخه ...

بچه ندارم

با این روانی چه بچه ای بنده خدا؟

اورژانس اجتماعی چیکار میکنه؟

اصلا نمیدونم فازش چیه از عصر شروع کرد ب بی محلی کردن خونه بابام دعوت بودیم اونجام با اخم و تخم اومد نشست کوفتمون کرد اومدیم خونه دیدم اومد سمتم گفتم برو اونور سرم دردمیکنه پاشد با حرص رفت پذیرایی بخوابه گفتم چرا اینجوری میکنی بسه دیگه خستم کردی گفت خسته اس برو!برو خونه بابات!گفتم عمدا باهام بازی روانی میکنی ک بگم جونمو ازاد کن برم؟گف اره تو موندی برای پول

دارو ندارش یه ماشینه ک با وام گرفته اونم ضامنش بابای خودمه ب من میگه موندی برای پول

ینی بهم ثابت کرد فقط از مهریه میترسه وگرنه به یه ورشم نیست من باشم یا ن