2777
2789
عنوان

خانما از شیر دادن اخر شبا بدم میاد پسرم اذیت می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من فکر کردم بچه اولته حال دومیه خودت تجربه داری بچه یعنی دردسر

ببزرگه رو خیلی بد از شیر گرفتم عصبی شد تو این زمینه اصلا زیر صفرم حالا موقش بشه باید تحقیق کنم

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
نهههه پس بچه با چی ارامش بگیره نشنیدم اولین باره همیچین چیزی میبینم ک میگیالان میخوابه تا صب صبا هم ...

پسر منم شب ها میخوره انقد عصبی و کفری میشم خواب از یه طرف گریه بچه از یه طرف حاضرم روز هر ساعت بدم ولی شب ها ن شب آدم اذیت میشه 

لطفا در مورد قطع شیر شبانه بخونید.

اتفاقا خیلی دیدم، بچه نیاز داره به شیر، گشنش میشه که بیدار میشه، این حرفای بعضی از روانشناسای امروزی هست که خودشونو روشن فکر میدونن، اشکالش چیه

اتفاقا خیلی دیدم، بچه نیاز داره به شیر، گشنش میشه که بیدار میشه، این حرفای بعضی از روانشناسای امروزی ...

کمترین اشکالش خرابی دندون بچست.بچه ی این سن باید با غذا سیر بشه و از شیر گرفته بشه و تا بتونه درست بخوابه.

کمترین اشکالش خرابی دندون بچست.بچه ی این سن باید با غذا سیر بشه و از شیر گرفته بشه و تا بتونه درست ب ...

دندون شیری به ندرت خراب میشه، تازه بچه یه ساله چهار الی شش دندون داره، چجوری راحت غذا بخوره و سیر بشه

اتفاقا خیلی دیدم، بچه نیاز داره به شیر، گشنش میشه که بیدار میشه، این حرفای بعضی از روانشناسای امروزی ...

پسر من شیر شبانه خیلی خورد اصلا نتونستم شیر شبش رو قطع کنم الان 3سالشه دندونای جلوییش پوسیده شده و باید کشیده شن

2810