2777
2789
بعضی وقتها گیرایی دارم ولی نه که در آن صد نفرو بتونم ساپورت کنم😂

عزیزم به نظرت من کی باردار میشم؟

بارداری با خوشی به آخر میرسه؟

خطری من و بچه رو تهدید میکنه؟

به نظرت بچه چیه؟

الحمدلله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوالتون؟

علت حال الانم چیه؟

چرا شوهرم اینقدر بی تفاوت و دلسرد شده؟

عزیزم به نظرت من کی باردار میشم؟

بارداری با خوشی به آخر میرسه؟

خطری من و بچه رو تهدید میکنه؟

به نظرت بچه چیه؟

الحمدلله
علت حال الانم چیه؟چرا شوهرم اینقدر بی تفاوت و دلسرد شده؟عزیزم به نظرت من کی باردار میشم؟بارداری با خ ...

همسرت تو محل کارش یه بحثی داشته 

خانواده ش هم یه مدت سرد شدن انگار باهاش

بچه اولت دختر تابستان 

همسرت تو محل کارش یه بحثی داشته خانواده ش هم یه مدت سرد شدن انگار باهاشبچه اولت دختر تابستان

بحثش راجع به چیه؟ مشکلی برای زندگیمون بوجود میاره؟

به نظرت من چطوری میتونم حال خودم رو خوب کنم؟

بنظرت من لاغر میشم؟😁

الحمدلله
بحثش راجع به چیه؟ مشکلی برای زندگیمون بوجود میاره؟به نظرت من چطوری میتونم حال خودم رو خوب کنم؟بنظرت ...

سرد مزاج شدید... علت چاقیتون بلغمی.. حالت افسردگیتون هم علتش چاقی

پلی کیستیک شدی ؟

درست گفتم راجع به خانواده ش؟

سرد مزاج شدید... علت چاقیتون بلغمی.. حالت افسردگیتون هم علتش چاقیپلی کیستیک شدی ؟درست گفتم راجع به خ ...

بله دیگه زیاد نمیره خیلی نسبت به من هم خیلی دلسرد شده احساس میکنم گاهی ازم بدش میاد اصلا باهم حرف نمیزنیم دیر وقت میاد شام میخوره باگوشی بازی میکنه می‌خوابه بدون یک کلام حرف

بله چاقی افسرده م کرده. کیست یا بیماری خاصی ندارم 

الحمدلله
بله دیگه زیاد نمیره خیلی نسبت به من هم خیلی دلسرد شده احساس میکنم گاهی ازم بدش میاد اصلا باهم حرف نم ...

پلی کیستیک همیشه هم کیست نمیاره ولی چاقی چرا...تیروئیدتو چک کن

همسرتون احساس میکنم خسته س به لحاظ روحی

خودتون پیشقدم بشید برای صحبت کردن و شاد کردن زندگیتون

یه مقدار راکد شده جو خونتون

پلی کیستیک همیشه هم کیست نمیاره ولی چاقی چرا...تیروئیدتو چک کنهمسرتون احساس میکنم خسته س به لحاظ روح ...

ممنون عزیزم ببخشید خیلی سوال پرسیدم 

ان شاالله موفق باشی گلم⚘️

الحمدلله
سوالت؟🙄

کسی هست خوشش بیاد ازم و جدی بخواد بگه؟؟؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
پلی کیستیک همیشه هم کیست نمیاره ولی چاقی چرا...تیروئیدتو چک کنهمسرتون احساس میکنم خسته س به لحاظ روح ...

میشه به منم بگین حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ ازدواج میکنیم ؟

اگه نه با کی ازدواج میکنم ؟