2777
2789
ببین زشت نیستاولی اینقد تن همه دیدم حالم به هم میخوره

انگار شلوار پلنگیا 

یا مانتو لینن 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
پارسال زیاد اومده بود خز شده

امسالم ترنده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهار تابستون تن همه مانتو کتی بود🤕🤧

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

تو متفاوت باش عزیزم

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

دختر منم میخواست بگیره وقتی دید همه گیر شده دیگه نگرفت 

اینا هم مثه شلوار پلنگی شده

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
من مشکیشو گرفتم واییییی نپوشم یعنی ؟🥺

بپوش بابا

اینا واسه پاییز و زمستون مد شدن

ایرانیا اینجورین که تا یه چیزی مد میشه هی خز خز میکنن

حالا خودشون یه لباس مشکی دارن همیشه همونو میپوشن

😑😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

دو هفته پیش مادرم رو بردیم مطب 

یعنی من چی بگم  باورتون نمیشه کل شهر همه شومیز اسپرت پوشیده بودن احساس غریبی میکردم فقط من هودی تنم بود 

همه هم شبیه هم یعنی پشمام ریخته بود

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

سریع خز شد

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

خیلیم خوشکله 

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

2810