2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزودی همین یکی دوماهه

انشاالله عزیزم خیلی تو فشاریم کاش زود فروش بره و نمونه برای بعد عید🥲بنظرت همسرم توی کار کارت بازرگانی حواله دلار لیر ترخیص کالا موفق میشه؟پیشرفت مالی میکنه؟حست به آینده مالیمون چیه عزیزم؟

انشاالله عزیزم خیلی تو فشاریم کاش زود فروش بره و نمونه برای بعد عید🥲بنظرت همسرم توی کار کارت بازرگا ...

کلی میگم از نظر مالی اوکی میشین نهایتا تا عید . اون مغازه هم که بزودی مشتری پیدا میشه براش

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟

بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟

بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

کلی میگم از نظر مالی اوکی میشین نهایتا تا عید . اون مغازه هم که بزودی مشتری پیدا میشه براش

حس محمد بهم چیه؟ واسش مهمم؟

آینده ای داریم؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
یکمم اخلاقش خاصه ولی در نهایت اینده ای هم دارین بله

متولد کدوم فصله؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃